Skip to content

Het is tijd voor JONG!

Redactie
18 januari 2014 | 10:34

Advertentie

2013-10-08 100 MKB Weerterland Perron C Weert 1544MKB Weerterland biedt jonge en/of startende ondernemers de kans te sparren met gelouterde ondernemers. De coachende ondernemers, allen met een lange staat van dienst, zijn bereid op te treden als vraagbaak voor ondernemers met een jong bedrijf. De aftrap van JONG, de Jonge Ondernemers Groep, vindt plaats op 27 januari a.s. in de Poort van Limburg, Werthaboulevard 1 in Weert.

MKB Weerterland : Het is tijd voor JONG!

Met JONG wil MKB Weerterland vooral jonge ondernemers uit Midden-Limburg de mogelijkheid bieden een solidere toekomst op te bouwen. Uit gesprekken blijkt bij deze groep met name behoefte te zijn aan actie, inspiratie en hulp en kennis. MKB Weerterland wil samen met jonge ondernemers JONG gezicht en inhoud geven en JONG uit laten groeien tot wat jonge ondernemers zoeken en waar ze baat bij hebben, zonder fratsen of pluche.

Tijdens de kick off meeting in de Poort van Limburg presenteert MKB Weerterland het voorlopige programma en worden jonge ondernemers in de gelegenheid gesteld elkaar en de coaches beter te leren kennen. Onderdeel van de eerste meeting is een pitch om vraag en aanbod goed op elkaar aan te laten sluiten en tot de juiste klik tussen jonge ondernemer en coach te komen.

De eerste meeting van JONG op maandag 27 januari begint om 16.00 uur. Jonge ondernemers die ook graag gebruik willen maken van de kennis, kunde en inspiratie van bevlogen ondernemers, kunnen zich tot 22 januari aanmelden via weerterland@mkblimburg.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie