Skip to content

Dao keumtj de Broêt

Glendi
3 februari 2014 | 19:02

Advertentie

carnavalsavond vrouwenvereniging VVV DKW

Het thema van de jaarlijkse carnavalsavond van de Vastenavond Vrouwenvereniging op woensdag 12 februari is ‘Dao keumtj de Broêt’. De bijeenkomst is in Eetcafé De Kleine Winst. Vandaar dat de vereniging ook wel de afkorting VVV DKW hanteert.

VVV De Kleine Winst

“Wat we met ons nieuwe thema willen?”, stellen de oprichters Thea Bongers en Ria van Houten zichzelf de vraag. “We willen het mooiste bruidje vieren”. Iedereen die verkleed of gekleed komt als bruid is welkom.

Net als op vorige carnavalsavonden komen de bruidjes, om de spanning op te voeren, uit de kast. Trouwens, mannen zijn ook welkom op deze enige jaarlijkse activiteit van de Vastenavond Vrouwenvereniging. Uiteraard wel gekleed als bruidegom, én ze moeten ook uit de kast komen! De vrouwenvereniging staat namelijk ook open voor mannen. VVV DKW telt nu ongeveer 150 leden c.q. sympathisanten. Het lidmaatschap kost niets.

Zowel de bruiden als de bruidegoms kunnen in de prijzen vallen. De prijs bestaat uit de eer van de avond. Op de avond van Daar komt de bruid gaat het om de mooiste dress”, zeggen Thea Bongers en Ria van Houten. ”In carnavalsstemming uiteraard. Op onze avond trouw je voor het moment. Langer hoeft het niet te duren!”.

De vrouwenvastenavondviering wordt omlijst met optredens van artiesten. Van de partij zijn dansorkest Hop Marjanneke, de winnaars van het Ni-jweëter Schlagerfestival Maikel en Daphne, Tommie-Dèh, Twieë tinte gries, KbP (Keet beej Peet), de Maegdjes, ’t PiepkIuke un der kok, Thea en Mick, Paul en Thea, Dik vör mekaar, Oaj hoor, Pestoeë de Bock, Kapelaan Jos Bouwels en de Saunaboys.

De bruid- en bruidegomsavond begint om 19.00 uur met een bruiloftsmaal: dikke frieten van Angelien en een frikadel en mayo van oad prins Patrick I. De bruiloftstaart wordt zeker niet vergeten. Reserveren voor het bruiloftsmaal? Bel dan even naar De Kleine Winst (tel. 0495 – 633 180).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie