Skip to content

55-jarige man uit Ospel aangehouden bij drugslab Ospel (interview politie)

Redactie
6 februari 2014 | 17:27

Advertentie

Drugslab Ospel Nederweert 2Donderdagmiddag rond 12.00 uur is er een groot drugslab ontdekt aan het Ommelpad in Ospel. Volgens de LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen) is er een “groot” drugslab aangetroffen. Brandweer en politie hebben de schuur en het gebied daar omheen afgezet en zijn bezig met de ontmanteling van het lab.

55-jarige man uit Ospel aangehouden

Rond 12.00 uur is het drugslab door een milieuambtenaar tijdens een milieucontrole in de schuur  aangetroffen. Hij waarschuwde daarop direct de hulpdiensten. Brandweer en politie hebben de schuur en het gebied daar omheen afgezet. Een 55-jarige man uit Ospel, die in de schuur aanwezig was, is aangehouden.

Volgens de politie woordvoerder zal de weg voorlopig nog afgesloten blijven. De inschatting is dat het onderzoek en de ontmanteling nog tot zeker morgenvroeg zal duren.

 

 

Advertentie

9 Reacties

  1. Goh het gaat slecht met de wiet en drugs productie in het Ospel. De crisis slaat toe

    hahaha.

  2. Zou het adres vast in de tomtom staan vd politie.
    Misschien kunnen ze hier een dependance maken dat scheelt veel gesjouw naar dit vaste adres.

  3. Kunnen ze die **** niet eens een aantal jaar opsluiten.

  4. Helemaal gestoord die gast.
    Wat illegale troep produceren terwijl vandaag bekend is geworden dat er in Helden foute XTC is gevonden bij een meisje van 16.
    Die gast leert nooit en heeft schijt aan iedereen, het boeit hem volgens mij zelfs niet als hier slachtoffers bij vallen.
    Straffen in Nederland zijn veel te laag, hij zal zaterdag wel weer los lopen.

    • Overal staat dat het amfetamine betreft, dat is heel iets anders als MDMA.
      Nog een leuk feitje nergens is ook maar iets van brandgevaarlijk genoteerd.
      Woorden van ambtenaren zijn ambitieus zowel ingenieus.

      Dus fredje, de cowboy, ik denk dat jij het voorlopig moet gaan doen met een minimum loon.
      De conclusie van de artikelen die jij trekt, slaan letterlijk nergens op.

      • Volgens mij gebeuren en gebeurde daar dingen die redelijk illegaal waren en zijn.
        Er zijn mensen die redelijk hardleers zijn en nooit leren.
        Aan de reactie van ” iets slimmer” te lezen zouden ze m nog nog een lintje moeten geven ook !

  5. Hoe moeten mensen hier mee omgaan? Kop in het zand drukken, want zij hebben mij toch persoonlijk niets aangedaan of wordt dit moraaaaal gezien niet hoog tijd dat deze man na zoveel keer eens een flinke les geleerd wordt door Nederland
    En niet zoals gewoonlijk in Nederland waar dit gepromoot word door watten onder de blaren te leggen Want onze kinderen in Nederland die door de volwassenen gevaar lopen zijn toch maar geld cijfers en niet onze toekomst voor Nederland. Word dit niet zwaar genoeg gestraft! dan is dit toch een oplossing om de milieu technisch lege ruimtes te vullen. Waarom vetrekken zulke criminelen niet naar Zuid Amerika waar ze hun hartje op kunnen halen. Neeee beter in Nederland bijven waar dit beloond word door een 5 sterren Accomedatie en aan het einde veel geldover en daardoor een gouden hand druk krijgen Er zijn toch genoeg schapen in Nederland die BELASTING MOETEN betalen. Omdat Nederland de slimste in de EU is, daardoor ook koploper kunnen de andere landen hier een voorbeeld aan nemen Hiep hiep hoera Nederland het beloonde land voor de criminaliteit. O wat gaan de goeie NEDERLANDERS een fijne belasting technise toekomst tegenmoet en ons pensioen naar de kloten

    MVG De Nederlander

  6. Ben het helemaal met je eens, de Nederlander. Zwaardere straffen voor dat tuig. Niet alleen met drugs, maar met alles, dan denken ze misschien eens na, voordat ze de criminaliteit ingaan. Het gaat hier ook allemaal veel te gemakkelijk, en de oudjes , zijn de klos, met alle babbel trucs, en de kinderen naar de kloten, met al die rotzooi

  7. Nou ik denk dat ik wel de oplossing heb We weten allemaal wat verdriet hebben is en speciaal de mensen die iemand verloren hebben zij het dan door moet wil of door wat dan ook Ik denk ze moeten maar eens een koekje van eigen deeg krijgen en laat ze nog iets goed doen voor iedereen en dat is….er gwoon mest van maken en dat mest aan de tulpenkwekers GRATIS geven. Moet je maar eens kijken hoe trots Nederland zal zijn op de tulpen van Oranje

    MVG
    De Nederlander


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie