Skip to content

Acties voor twee goede doelen in Nederweert

Redactie
25 februari 2014 | 9:04

Advertentie

opvang voor GreyhoundsInter-active-store in Leveroy en Book Art van Herline Gruyters-Bruynaers hebben samen de handen ineen geslagen om twee plaatselijke goede doelen te steunen. Een Dolfijn voor Demi uit Nederweert-Eind en Hulp aan Resy, Jan en Arla van de Greyhound opvang aan de Mildert in Nederweert.

Goede doelen in Nederweert

Demi is een 13 jarig meisje dat met verstandelijk beperking is geboren en door stichting Meinbarn is uitgekozen voor een dolfijn therapie in Curaçao. Aan deze therapie zijn echter wel nog wat kosten verbonden en daarom zijn er verschillende acties op touw gezet waaronder ook deze door inter-active-store in Leveroy en Book Art van Herline Gruyters-Bruynaers.

Bij Resy, Jan en Arla is vrijdagavond 14 februari 2014 aan de Mildert in Nederweert in de boerderij, waar ook de opvang voor Greyhounds is gevestigd, brand uitgebroken. Hierbij zijn helaas 13 honden omgekomen en is de ruimte van de opvang en materialen verloren gegaan. Om snel weer hun goede werkzaamheden voort te kunnen zetten kunnen Resy, Jan en Arla wel wat extra hulp gebruiken, ook financieel, vandaar ook deze actie.

Uiteindelijk hebben Silvia en Jack Clauwers van inter-active-store uit Leveroy hun SMS nummer beschikbaar gesteld om op deze manier laagdrempelig iedereen de mogelijkheid te geven om iets te doneren . En samen met Herline Gruyters-Bruynaers van Book Art verloten zij onder alle inzenders van de SMS acties voor ieder goed doel een Book Art naar keuze te waarde van €35,-.

  • Voor Dolfijn voor Demi SMS: TO DOLFIJN naar 7711
  • Voor hulp aan Resy, Jan en Arla SMS: LOVE GREYHOUND naar 7711

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie