Skip to content

Uitgekeken op baantjes zwemmen…?

Redactie
9 maart 2014 | 11:05

Advertentie

snorkeltrainingJe hebt zeker wel eens films gezien over de mooie wereld onder water. Misschien heb je ook wel eens een duikbril op je neus gehad om het allemaal zelf eens beter te bekijken. Na de snorkelopleiding van Duikteam Nederweert kun je veiliger, langer en vooral relaxed genieten van alle mooie vissen en planten onder water.

Uitgekeken op baantjes zwemmen…?

Bij de snorkelopleiding leer je omgaan met de uitrusting, ademtechnieken, snorkeltechnieken, zwemmen met vinnen en onder water zwemmen. Ook zul je merken dat je duiken en snorkelen altijd samen doet met een vriendje of maatje of BUDDY! De snorkelopleiding doen ze volgens de richtlijnen van PADI Skin diver. Minimale leeftijd is 8 jaar en je moet een zwemdiploma hebben. De snorkelgroep traint op zaterdagavond van 17:30-18:30 uur in zwembad Merenveld, Nederweert.

Conditie is heel belangrijk bij het snorkelen en we zullen daar veel aandacht aan besteden. Tijdens deze snorkelopleiding zullen we je ook al kennis laten met de duikuitrusting en mag je die ook al eens proberen, als een echte PADI Bubblemaker.

De snorkeltraining voor kinderen is gratis, mits je lid worden van de vereniging (= 75 euro per jaar). In principe leen je de snorkeluitrustingen van ons, maar de ervaring leert dat het prettiger is als je een eigen duikbril/snorkel en vinnen hebt. De kosten van een basisuitrusting zijn ongeveer 50 euro. Heb je interesse of wil je eens een proefles bijwonen? Meld je aan via e-mail adres: info@duikteamnederweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie