Skip to content

CDA stelt kandidaten voor (ronde 4)

5 maart 2014 | 15:07

HET CDA STELT VOOR: Op 19 maart a.s. vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Het CDA gaat met veel enthousiasme de verkiezingen in. Wij hebben een goed programma en een mooie lijst. Het CDA denkt en doet mee voor alle inwoners in Nederweert! Daarom stellen wij ons de komende weken aan u voor. Mocht u vragen hebben, kunt u altijd een van onze kandidaten aanspreken, zij staan u graag te woord.

Jos Willekens CDAJos Willekens lijst 1 nr. 4
Jos Willekens (27), samenwonend in het centrum van Nederweert, actief lid van Harmonie St. Joseph Nederweert en op diverse vlakken betrokken bij de vastelaovundj in Ni-jwieërt. Nederweert bloeit en boeit en er worden zaken op- en aangepakt. Graag wil ik als jonge inwoner van Nederweert een steentje hieraan bijdragen. Ik ga voor: – Een sterk verenigingsleven als peiler onder de Nederweerter gemeenschap: Stimuleren eigen initiatieven van de eigen Nederweerter bevolking, Sterke verbinding tussen Budschop en Nederweert, Het aanspreekpunt zijn voor de jonge Nederweertenaar, Iedereen doet wat: Samen aan de slag!

Renate van Lierop CDARenate van Lierop-Kupers lijst 1 nr. 7
Renate van Lierop-Kupers (41) communicatieadviseur, getrouwd, moeder van drie en woonachtig in Nederweert-Eind. Nederweert, gemeente groot in saamhorigheid en aanpakken. Ik wil me inzetten voor de inwoners van Nederweert, een gemeente met de financiën op orde, waar burgers niet te hoge lasten hebben met een goed voorzieningenniveau.
Ik zet me in voor U, voor goede zorg en leefbaarheid in de kernen. Samen met u gaan we voor de taken die op ons afkomen. Want waar een dorp groot in kan zijn, samen oppakken, samen doen en er samen voor gaan ofwel Iedereen aan de slag!

Rik Verheijen CDARik Verheijen lijst 1 nr. 15
Rik Verheijen (26) woonachtig in Nederweert-Eind. In het dagelijks leven werkzaam als onderzoekscoördinator bij Varkens Innovatie Centrum (VIC) Sterksel. In Eind actief als vrijwilliger voor onder andere de Culturele Commissie, deze organiseert het jaarlijkse Festeynder weekend en fanatiek lid van V.V. De Prulle-joekels. Naast een bijdrage aan het dorp Eind wil ik me ook inzetten voor onze prachtige gemeente. Een plaats waar het goed toeven is. Ik vind het belangrijk dat bewonersinitiatieven en het verenigingsleven blijvend gefaciliteerd en gestimuleerd worden. Ik sta voor duurzame landbouw die klaar is voor de toekomst en in evenwicht met wonen, natuur en recreatie.

Rick van Meel CDARick van Meel lijst 1 nr. 17
Rick van Meel (32) opgeroeid in ‘Doospel’, samenwonend met Marlous en dochter Pien op Schoor. Werkzaam als bedrijfsleider. De maatschappij veranderd, tijd om de handen uit de mouwen te steken. Een gezonde gemeente heeft gelukkige inwoners is mijn credo. De Gemeente krijgt steeds meer verantwoordelijkheden op het gebied van Jeugd, zorg en arbeid. Een kans voor de inwoner Nederweert. Een kans voor jou en mij! Mijn hart ligt bij Burgerparticipatie, zelfredzaamheid en de openbare ruimte. Concrete onderwerpen waar ik mijn ervaringen in kan delen. Goed luisteren naar elkaar en het gemeenschappelijke belang boven het persoonlijke zetten is hierbij van essentieel belang.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie