Skip to content

JAN schuift Carla Dieteren naar voren als wethouder

Redactie
12 maart 2014 | 21:19

Advertentie

Carla dieteren

Woensdagavond tijdens het verkiezingsdebat in Ospel heeft Henk Cuijpers van de fractie JAN bekend gemaakt dat, mochten ze in de coalitie komen, Carla Dieteren naar voren wordt geschoven als wethouder.

In het verleden kreeg de fractie wel eens het verwijt dat ze dit niet voor de verkiezingen aangaven. Om iedereen voor te zijn, hebben ze besloten dit vanavond openbaar te maken.

Carla Dieteren

Carla Dieteren is 48 jaar, woonachtig in Nederweert Eind en getrouwd met Thijs Gubbels. Vanaf 2002 is ze raadslid/fractievoorzitter van JAN.

Advertentie

2 Reacties

  1. Eerst maar eens in de coalitie komen zou ik zeggen…

    En mocht Carla Dieteren wethouder worden dan heeft ze wel 1 voordeel: ze zal het altijd beter doen dan haar voorganger Thieu Beelen. Het zou overigens wel een ommezwaai vragen van JAN in de gemeenteraad. Men is doorgaans overal op tegen, dus voor je het weet stemmen ze tegen een voorstel van hun eigen wethouder.

    Aparte naam trouwens: Jongeren Akkoord Nederweert….
    Ik zie weinig Jongeren op de lijst en deze partij gaat nooit ergens mee akkoord…
    Tijd voor een naamswijziging?

    #Politieke satire modus uit#
    Laten we 19 maart eerst de kiezer maar eens laten spreken en laten we Carla Dieteren mocht ze in de raad komen vooral beoordelen op haar persoonlijke prestaties.

  2. Carla zal het zeker beter doen. De kennis en de ervaring, die zij heeft mbt welzijn en zorg zal Nederweert keihard nodig hebben om met de middelen, die de gemeente heeft, een goed beleid op te zetten en uit te voeren.
    JAN zit nu in de oppositie. Belangrijkste taak hiervan is positief kritisch zijn. JAN heeft dit prima gedaan en daarmee de coalitie “scherp” gehouden. Dit is de werkwijze om een goede raad te laten functioneren.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie