Skip to content

Vier je kinderfeestje in de Groote Peel 

Glendi
16 maart 2014 | 14:38

Advertentie

Kinderfeestje bij De PelenHet is voor ouders elk jaar weer een uitdaging om een leuk kinderfeestjes te organiseren. Vind je kind het leuk om buiten te spelen dan biedt Staatsbosbeheer een groot aantal leuke activiteiten in de natuur. Je kunt kiezen uit 5 speelse en spannende Avonturentochten en 3 verschillende verhuurtochten.

Kinderfeestje in de natuur

Elk jaar doen er meer dan 1.000 kinderen mee. Veel kinderen vinden de tochten zo leuk dat ze steeds weer terugkomen. Voor elke leeftijd is er een passende tocht. Een kleuter kan zo ‘doorgroeien’ tot groep 8 en elk jaar een andere activiteit doen. Behalve Avonturentochten met gids zijn ook de verhuurtochten zonder gids, zoals het Kabouterpad en de Billy Bell Doekoffer mogelijk. De Avonturentochten zijn speels en uitdagend en kinderen leren bovendien nog iets over de natuur.

De volgende avonturentochten zijn mogelijk:
4 t/m 6 jaar – Peelpicknick met Karel Kraai Kinderen
6 t/m 9 jaar – als Handige Hulpboswachter of als Petronella Peelheks helpen met klusjes in de natuur
7 t/m 9 jaar – Mossige Moerasexpeditie
vanaf 10 jaar – verkleed als Romein op zoek gaan naar Het Verloren Medaillon
Verder kun je vanaf dit jaar de Mossige Moerasexpeditie ook ’s avonds reserveren. In het donker wordt zo’n Peelexpeditie natuurlijk extra spannend!

Voor alle tochten kun je kiezen uit alleen de tocht of met extra’s zoals uitnodigingen en een cadeautje voor elke deelnemer. Er is ook een arrangement waarbij je in restaurant De Dorpsherberg pannenkoeken of frietjes kunt gaan eten! Zo is je natuurfeest compleet en hoef je als ouders lekker nergens meer voor te zorgen.

Voor meer informatie over kinderfeestjes kijk op: www.buitencentra.nl of neem contact op met het Buitencentrum: 0495 – 641 497 of mail: depelen@staatsbosbeheer.nl Buitencentrum De Pelen ligt aan de Moostdijk 15 te Ospel en is geopend om dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie