Skip to content

Lezing Stop kanker vandaag en niet over 20 jaar

Glendi
20 maart 2014 | 12:01

Advertentie

ArdPisaAl jaren houdt Ard Pisa zich bezig met de vraag waarom er nog geen oplossing is gevonden voor doodsoorzaak nummer 1: kanker. Vanuit zijn passie voor gezondheid heeft hij jaren geleden eigen onderzoeken opgestart om te achterhalen wat wél en niet gezond is.

Tijdens een van die onderzoeken verwoorde een gespecialiseerde arts in kanker zijn passie als volgt: “Ik heb Ard Pisa leren kennen als een bevlogen man. Een man die vanuit eigen ervaring een passie heeft voor een gezonde levensstijl. Ard wil mensen niet alleen bewust maken van gezondheidsfactoren en dat ze hun kans op welvaartsziekten kunnen verkleinen. Ik heb de indruk dat zijn werkelijk passie ligt in het mensen willen helpen hun oorspronkelijke vitaliteit en levenszin terug te claimen”.

Gezondheidsrevolutie: recht op gezondheid

Het is tijd voor een ware grootschalige gezondheidsrevolutie omdat uiteindelijk voorkomen beter dan genezen is. Ieder mens heeft recht op volledige (gezondheids)informatie, beschikbaarheid over het totale zorgassortiment (regulier en alternatief) en het maken van eigen keuzes. Volgens Ard zit de huidige zorg in een wurggreep van de wetgever. Door het belang van farmaceutische bedrijven wordt de patiënt het zicht op het totale assortiment aan zorg ontnomen met als pijnlijke gevolg dat het aantal gezonde jaren afneemt en er steeds meer zieken komen.

Op woensdag 26 maart houdt Ard Pisa in gemeenschapshuis Haaze-Hoof aan het Aerthijsplein 3 in Ospel een lezing hierover. De avond begint om 19.30 uur en kost 10 euro per persoon.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie