Skip to content

Medisch Pedicure Bep van Oosterhout

Redactie
2 april 2014 | 9:21

Advertentie

Medisch Pedicure Bep van OosterhoutSinds 2005 is Podotherapie InKa gevestigd in Nederweert. Al jaren helpen we mensen bij voet-gerelateerde klachten. Dankzij het vertrouwen van patiënten en doorverwijzers hebben wij een bloeiende praktijk op kunnen bouwen. Samenwerking met andere zorgverleners is hierin voor ons erg belangrijk. Door krachten te bundelen kun je problemen namelijk sneller en beter oplossen.

Inmiddels hebben we ook binnen onze eigen praktijk deze samenwerking vernieuwd. 
Anno 2014 kunt u bij ons namelijk terecht voor: Podotherapie, Medisch Pedicure, Steunkousen, Voetreflextherapie en Spiritueel Coaching. Hiermee hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn. Aangezien we deel uit maken van het gezondheidscentrum aan de Agneshof (waar ook huisartsenpraktijk Coolen, Tandartsen Agneshof en Fysiotherapie Knapen gevestigd zijn) hebben we dus veel diversiteit in huis. Deze keer stellen we aan u voor:

Medisch Pedicure Bep van Oosterhout

Een pedicure verzorgt en verwent de voeten en behandelt nagelklachten, eelt en likdoorns. 
Als Medisch pedicure ben ik hiernaast ook gespecialiseerd in het behandelen van:

  • Voeten van diabetici (mensen met suikerziekte)
  • Voeten van reumapatiënten
  • Oudere voeten
  • Risico voeten (bijvoorbeeld bij bepaalde aandoeningen of als er bijwerkingen van medicatie optreden)

Tevens kan de Medisch pedicure een gedegen advies geven m.b.t. de voetverzorging en schoenen. Indien nodig werkt zij samen met podotherapeut, diabetesverpleegkundige of huisarts. Voetverzorging bij Diabetes Mellitus (suikerziekte) en Reumatoïde Artritis (ontstekingsreuma) wordt veelal vergoed door de zorgverzekering. Uiteraard kunt u ook terecht als u geen klachten heeft, maar het gewoon prettig vindt om uw voeten te laten verzorgen.

Na het behalen van mijn diploma in 1992 ben ik gestart met een pedicurepraktijk bij mij aan huis, in Ell. In 2008 heb ik als één van de eerste in Nederland de opleiding tot Medisch pedicure afgerond. Sindsdien heb ik ook een praktijk in Nederweert. Vanaf april 2013 is mijn collega Bianca Vaes werkzaam in de praktijk. Hierdoor kunnen we de cliënten sneller helpen en zijn we flexibeler qua openingstijden.

In september 2014 start ik een opleiding tot oncologisch voetverzorger. Met deze opleiding specialiseer ik me in de voetverzorging bij mensen die te maken krijgen met kanker. Door bijwerkingen van medicatie is hier vaak een andere aanpak nodig en daarnaast zal de opleiding me leren om ook op een persoonlijk vlak hier beter mee om te kunnen gaan. www.medischpedicure-bep.nl.

In een serie van vijf zijn de afgelopen maande de volgende bedrijven voorgesteld:

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35
Conceptplan voor toekomstig sportpark De Houwakker in Ospel
18 september aanstaande om 14.00 uur
16 september 2024 | 18:34

Advertentie