Skip to content

Gratis ijs bij IJssalon Florence vanwege 30 jaar bestaan

Redactie
30 maart 2014 | 11:37

Advertentie

gratis ijs 2014Vanwege het 30 jarig bestaan van IJssalon Florence trakteren Marcel en Marjo maandag 31 maart tussen 15:30 en 17:00 uur iedereen op een gratis ijs.

Marcel Janssen, bakker van beroep is op 31 maart 1984 gestart nadat hij  door een meelallergie zijn werk in het familiebedrijf niet meer kon doen. Hij begon 30 jaar geleden naast de bakkerij met de ijssalon. De eerste jaren verliepen rustig, totdat hij in 1987 de eerste prijs voor het lekkerste citroenijs van Nederland won. Dit trok steeds meer klanten vanuit de wijde regio naar IJssalon Florence.

IJssalon Florence 30 jaar

Door de jaren heen verdiepte Marcel zich in alles wat met ijs te maken had. In 1993 behaalde hij de titel Meesterijsbereider, de hoogst haalbare titel op ijsgebied.  En won hij maar liefst 4x de Gouden IJsspatel. Door de extra publiciteit die deze prijzen genereerde, groeide de klantenkring gestaag. In 1994 nam Marcel de ijssalon van zijn ouders over om deze samen met zijn vrouw Marjo als V.O.F. voort te zetten. Omdat het steeds drukker werd bij IJssalon Florence, besloten ze uit te kijken naar een nieuwe locatie.  Zo kwamen ze uiteindelijk terecht bij café Lambieck. Er werd flink gebroken en aangebouwd en in april 2001 gingen de deuren van de nieuwe zaak open.

In de laatste jaren hebben ze maar liefst 3x de titel IJssalon van het jaar gewonnen. En deze zomer komt de oudste zoon Steff Marcel en Marjo assisteren in de ijssalon.  Deze zomer hebben we leuke acties. Kijk dus regelmatig op de vernieuwde website of facebook.

Advertentie

3 Reacties

  1. Gratis ijs en straks de geweldigste ijshut die er is als je zo je klanten moet trekken….sorry

  2. Och Boekpin het is ook nooit goed wat iemand ook doet !!!

  3. Anoniempje.
    Nou de lekkerste ijs is anders van FLORENCE.
    Veel lekkerder dan die van huupkens.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie