Skip to content

Roojer Pleinfieëst

Redactie
10 april 2014 | 8:25

Advertentie

Roojer PleinfieestOp 26 en 27 april a.s. zal het Kerkplein van Stramproy het podium vormen voor het Roojer Pleinfieëst. Een 4-tal Roojer verenigingen, te weten de schutterijen St. Catharina en St. Antonius, het gemengd koor Da Capo en Fanfare St. Willibrordus, verenigd in de Stichting Roojer Muziek zijn dan verantwoordelijk voor een gezellig Pleinfieëst. Uiteraard zal het aan een natje en droogje niet ontbreken.

Verder zullen enkele immense parasols onze gasten beschermen tegen mogelijk felle zon! Onder het motto “Preuf ut Plein”kunt u 2 dagen volop genieten van de vele activiteiten.

Roojer Pleinfieëst

Op zaterdag 26 april is er om 9.30 uur een H. Mis ter gelegenheid van Koningsdag. Aansluitend is er een vrijmarkt voor de kinderen van de basisscholen van Stramproy. In de namiddag is er een fietstocht door de mooie natuur van Stramproy; er kan gestart worden tussen 13.00 en 14.00 uur. Verder wordt van 13.00 tot 16.00 uur op het kerkplein door Basketbalclub Aeternitas een basketball-clinic georganiseerd voor de jeugd van 8 tot 14 jaar onder het motto: Be a basketball-star !

Op zaterdagavond zal vanaf 20.00 uur niemand minder dan de coverband Riverside Reloaded de avond muzikaal gaan opluisteren. Het draait bij Riverside Reloaded maar om één woord: “BELEVING”, en dat krijg je met een optreden van Riverside Reloaded. Reloaded werkt niet met vaste setlist, maar past het repertoire ter plekke aan op het aanwezige publiek.

Op zondag 27 april is er van 12.00 tot 17.00 uur een braderie op en rond het kerkplein van Stramproy. Ook lokale ondernemers zullen hieraan deelnemen.

Verder zullen van 13.30 tot 16.30 uur de lokale muziekverenigingen hun bijdrage leveren aan dit Roojer Pleinfieëst. In willekeurige volgorde zullen optreden: Sing4you – Jeugdfanfare – Leerlingen van het RICK – Percussiegroep – Gemengd koor Da Capo – Schutterijen St. Catharina en St. Antonius – fanfare St. Willibrordus.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie