Skip to content

Van Nieuwenhoven Orthopedie: 60 jaar vakmanschap

Redactie
11 april 2014 | 10:00

Advertentie

personeel Van Nieuwenhoven OrthopedieAl zestig jaar lang maakt Van Nieuwenhoven Orthopedie voor iedere voet de geschikte orthopedische schoen. Omdat te vieren hebben ze in de week van 12-19 april feest. Tijdens de feestweek zijn er leuke prijzen te winnen en staat er Het Rad van Fortuin met kans op kortingen tot wel 60% bij aankoop van 1 paar schoenen.

Inmiddels staat de zaak voor vertrouwen en kwaliteit in de regio Weert en Nederweert. Door de jaren heen is er veel veranderd, maar ook minstens zoveel hetzelfde gebleven. Persoonlijk contact staat voor eigenaren Jan en Annelies van Nieuwenhoven nog altijd voorop.

Van Nieuwenhoven Orthopedie
60 jaar vakmanschap

Vanaf jongs af aan groeit oorspronkelijk eigenaar Michiel van Nieuwenhoven op met orthopedische voettechniek. Zijn vader zorgt in de winters op hun boerderij voor extra inkomsten door confectieschoenen te maken. In 1954 besluit Michiel zelf in de orthopedische schoentechniek verder te gaan en start zijn eigen zaak in zijn woonplaats Nederweert. Jaren later treedt zijn zoon Jan in zijn voetsporen. Hij neemt het bedrijf van zijn vader over en Van Nieuwenhoven Orthopedie verhuist naar Weert.

Combinatie
In 1994 maakt Jan een belangrijke beslissing door een comfortschoenenwinkel aan zijn zaak toe te voegen. Deze verandering gaat gepaard met een grote verbouwing. Zijn vrouw Annelies runt de winkel. “We merkten dat hier destijds veel behoefte aan was”, vertelt ze. De winkel vormt samen met de orthopedische schoenmakerij een perfecte combinatie voor de eigenaren om mensen met voetklachten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Jong en oud kan hier terecht voor een comfortabele schoen die mensen klachtenvrij door het leven helpt. Dankzij de jarenlange ervaring kan voor iedere voet een geschikte oplossing bedacht worden. “Hoewel veel mensen bij orthopedische schoenen een negatief beeld hebben, is er tegenwoordig erg veel mogelijk. Door betere materialen en modieuzere modellen kan beter voldaan worden aan ieders wensen”, vertellen Jan en Annelies van Nieuwenhoven. Daarbij staat de kwaliteit van de schoen altijd voorop.

Kleinschalig en persoonlijk
Van Nieuwenhoven Orthopedie ziet haar kleinschaligheid als een groot pluspunt. “Het is altijd een klein bedrijf geweest en dat hebben we bewust zo gehouden. Ik zie het als een meerwaarde, met name voor de vele ouderen cliënten die we hebben is het prettig”, aldus Jan. En die cliënten blijven voor hen het belangrijkst. Annelies: “Het persoonlijke en vertrouwde contact met onze cliënten is voor ons van groot belang. Elke keer dat iemand tevreden de deur uitgaat, doet ons dat goed. Daar doe je het uiteindelijk voor.”

Advertentie

2 Reacties

  1. Nogmaals gefeliciteerd! De persoonlijke felicitaties hebben we gister al gebracht maar nu dan nog maar even open en bloot voor de rest van de wereld. Wil nog even kwijt dat ik er trots op ben om hier bijna 10 jaar deelgenoot van te zijn gewest! Jan en Annelies, nog vele jaren succes met jullie zaak!

  2. Wat mooi dat deze winkel voor orthopedische schoenen al 60 jaar bestaat. Zoiets zie je bijna niet meer tegenwoordig en het is inderdaad puur vakmanschap. Ik kan me voorstellen dat kleinschaligheid juist de sleutel is van langdurig succes.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie