Skip to content

Doe mee aan Verkiezing De Leukste Sportvereniging van Nederweert!

Redactie
2 april 2014 | 8:33

Advertentie

leukste sportvereniging NederweertOp woensdag 2 april start in de gemeente Nederweert de 3e editie van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging. Sportverenigingen uit de gemeente Nederweert kunnen zich daar gratis voor opgeven. Bij deze verkiezing staan niet de sportieve prestaties centraal, maar draait het om de sportverenigingen die een maatschappelijke rol hebben.

Het verenigingsleven heeft te kampen met teruglopende sponsorinkomsten en vaak een tekort aan vrijwilligers. Kortom, de hoogste tijd om de sportverenigingen op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Doe mee en stem op uw favoriete sportvereniging via onderstaande website. Dat kan t/m 24 mei. Breng hier je stem uit!

Niet alle sportclubs zijn nog aangemeld. Wel belangrijk dat deze dat nog doen natuurlijk. Meld hier je favoriete club aan.

Finale?
De te winnen titel levert voor de sportverenigingen publiciteit op, trotse vrijwilligers en aantrekkingskracht op nieuwe sponsors en leden. De winnende sportvereniging(en) gaan door naar de finaleronde. Daar valt de provinciale titel te winnen en… de titel Leukste Sportvereniging van Nederland!

Kijk op www.leukstesportvereniging.nl voor meer informatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie