Skip to content

Jong Nederland Leveroy rent voor Kika

Redactie
13 april 2014 | 7:30

Advertentie

Kika leveroyKika leveroyKika leveroyKika leveroyOp vrijdag 25 april organiseert JN Leveroy een sponsorloop waarvan de opbrengst naar Kika gaat. Deze sponsorloop bestaat uit een aantal rondjes de “Haver” in de buurt van het clubgebouw. Jong Nederland Leveroy nodigt alle inwoners van Leveroy (en natuurlijk ook alle opa’s en oma’s, ooms en tantes die niet in Leveroy wonen) uit om de jeugd aan te moedigen. Dee sponsorloop begint om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 19.30 uur.

Jong Nederland Leveroy rent voor Kika

Gezond zijn lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet! Zeker kinderen zijn daar vaak niet mee bezig. Op deze manier maken we kinderen bewust van dit feit én dat we samen iets kunnen betekenen voor de kinderen waar gezondheid niet vanzelfsprekend is.

De kinderen (en een aantal leiding) van Jong Nederland rennen rondjes en laten zich sponsoren. Het gesponsorde geld wordt geheel overgedragen aan Kika. Daarnaast wordt er koffie/thee/frisdrank en iets lekkers verkocht tijdens de activiteit en ook de opbrengst hiervan gaat naar Kika. Ook is er die avond ter plaatse de mogelijkheid om via een eenmalige machtiging of contant een bijdrage te doen aan Kika. In de weken voorafgaand zullen de kinderen u mogelijk vragen om hen te sponsoren voor de rondjes die ze lopen. Op het sponsorformulier dat de kinderen bij zich hebben vind je meer info hoe dat gaat.

Meer weten over Jong Nederland Leveroy en de activiteiten: www.jnleveroy.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie