Skip to content

Truckshow Ospel

Redactie
1 augustus 2024 | 9:35

7 en 8 september vindt de eerste editie van Truckshow Ospel plaats. Een evenement voor jong en oud, wat in het teken staat van vrachtwagens.

Truckshow

Eén terrein met meer dan honderd mooi gepoetste trucks én een feesttent met verschillende gezellige optredens. Onder andere van: Empty Fields en Justen de Wild, bekend van het nummer Esmarelda! Voor de kleintjes zal er een voldoende animatie zijn zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen.

Ook op zondag hebben ze voldoende animatie voor de kinderen, zo kunnen de ouders onder het genot van een drankje uitkijken over terrein vol vrachtwagens. S’ middags is er ook de prijsuitreiking voor degene met de mooiste truck, best gepoetste truck en het mooiste interieur! Na de prijsuitreiking zal het nog even gezellig blijven in de tent.

De organisatie ziet jullie graag op 7 en 8 september in Ospel om er samen een mooi feestje van te maken! Je bent welkom op de Plattepeeldijk 19.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

flyer-10-sept-2023
Week-Tegen-Eezaamheid-Wandclub-Budschop-1
Kermis-Weert-2023-fotos-zaterdag-Johan-Horst-29

Advertentie

Advertentie