Skip to content

Workshop De Bengele Toekomstvast

Redactie
5 april 2014 | 12:13

Advertentie

De Bengele ToekomstvastDinsdag 1 april heeft een bijeenkomst plaatsgevonden met 13 organisaties en verenigingen uit de omgeving ‘De Bengele’. Ook de gemeente Nederweert gaf acte de présence.

De Bengele Toekomstvast

Samen is gezocht naar Tips en Tricks om De Bengele toekomstvast te maken. Leo Bregman en Gard van Hulzen waren de inleiders. Met veel positieve energie zijn overeenkomsten en verschillen met elkaar gedeeld. De conclusie van de workshop was dat er veel van elkaar te leren is. Daarbij gaven alle aanwezigen aan dat samenwerken een must is om De Bengele Toekomstvast te maken. De deelnemer hebben de overtuiging dat samenwerken iets moois kan opleveren.  In een tweede workshop op 15 april zal een verdere verkenning van dit thema worden onderzocht.

Advertentie

1 Reactie

  1. De Bengele toekomstvast! Laat me niet lachen.

    We hebben 20 jaar bij de sporthal Nederweert gezaalvoetbald zonder ooit ergens een probleem van te maken, maar we worden van de ene op de andere dag van onze vaste tijd van 19.00-20.00 naar 21.30-22.30 verplaatst. En dan wil je hierover de discussie aangaan en dan krijg je doodleuk te horen dat grote verenigingen voorgaan.
    Een duurzame en continue relatie is dan niet belangrijk?

    En ik weet dat er meer kleine verenigingen/groepen balen dat ze als onbelangrijk (want zo voelt het bij ons) worden behandeld door de gemeente (of in ieder geval de ambtenaren van sport).

    Wij zijn dus vertrokken en voetballen tegenwoordig in Altweerterheide. Fijn weer op onze 19.00-20.00 tijd.
    En douches, die in de warme periodes lekker lauw zijn en in de wintermaanden lekker warm. Bij de Bengele heb je het gevoel dat de boiler boven op het dak staat (dus koud in de winter en warm in de zomer).

    Maar genoeg frustraties geuit. Ik baal er nog steeds van, dat mogen jullie gerust weten! We hopen ooit weer eens bij de Bengele terug te kunnen komen, maar dan willen we wel serieus worden genomen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie