Skip to content

Zwemsportdag voor mensen met een beperking

Redactie
8 april 2014 | 11:50

Advertentie

Zwem4daagse Nederweert bij sportcentrum LacoZaterdag 12 april staat zwembad de IJzeren Man in Weert in het teken van de vierde regionale zwemsportdag voor kinderen en volwassenen met een beperking én voor kinderen in het speciaal onderwijs in Limburg.

Zwemsportdag voor mensen met een beperking

Het doel is om de deelnemers een leuke, gezellige en sportieve dag te bezorgen. Zwembad De IJzeren Man opent tussen 13.00 uur en 17.00 uur gratis haar deuren voor alle mensen met een beperking. De deelnemers kunnen kiezen uit: aquaspinning (fietsen in het water), snorkelen en aquazumba (dansen in het water). Verder is de glijbaan de gehele dag open en worden er wedstrijden gehouden, zoals een IJzeren Man estafette en een IJzeren Man zwemwedstrijd. Om 16.00 uur is het discozwemmen en wordt de sportieve dag afgesloten met een optreden van de artiest Dieter Koblenz.

De organisatie is in handen van zwembad de IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg, PSW Vrije tijd en Beachclub de IJzeren Man. En is dit jaar mede mogelijk gemaakt door Weert 600 jaar stad en Punt Welzijn. Het volledige programma is terug te vinden op www.ikkansporten.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie