Skip to content

Column | Op weg naar de Mont Ventoux #4

Redactie
2 juli 2024 | 20:00

Advertentie

In de maand juni werd er weer volop getraind door alle Toons Toppers. Op 13 juni stond er een avondtraining gepland vanuit de Houtsberg te Nederweert-Eind. Halverwege deze training stond er een leuke en lekkere verrassing voor ons klaar, zie de foto onderin het bericht. BakSTER Marianne Vossen wilde ons team verrassen, dit viel bij iedereen in de smaak.

Op weg naar de Mont Ventoux

Op 15 juni stond een jaarlijks terugkerende wandel- en fietstocht op de planning, de Jan Caristocht. Onder grote belangstelling werden “wij”, 40 wandelaars en 37 fietsers toegesproken door Gio de Monte (voorzitter Toon Hermans huis).
De stappers begonnen aan een wandeltocht van ongeveer 20-23km en de trappers mochten 107km voor hun rekening gaan nemen. Het waren leuke gezellige tochten en zowel de stappers als de trappers werden feestelijk ontvangen bij het Toon Hermanshuis waarna een gezellig samenzijn werd georganiseerd. Deze tocht is vernoemd naar een mede-initiatiefnemer Jan Caris uit Ospel die toendertijd in 2014 al ernstig ziek de Mont Ventoux per fiets en te voet beklom.

Op 19 juni vond er een infoavond m.b.t. de Mont Ventoux plaats bij natuurcamping Wega te Weert. Samen met alle Toons Toppers werd er d.m.v. een quiz avond allerlei informatie uitgewisseld, zelfs “ren je rot” werd gespeeld.

Op 27 juni wederom een avondtraining, in “zomerse” temperaturen deze keer. Er werd gestart bij ijssalon Florence te Nederweert waarna we richting Hoeve De Zwingel, Natuurbegraafplaats en crematorium, liepen dat in opbouw is. Hier kregen we een rondleiding en uitleg door de initiatiefnemers Chris en Janneke, prachtig om te zien en te horen hoe enthousiast ze zijn. Hierna weer richting het dorp waar we werden verrast door ijssalon Florence met een heerlijke verkoeling.

Op 30 juni volgde een training in Zuid-Limburg. Om 9.00 uur vertrokken we vanuit Noorbeek, helaas in onze regenkleding maar gelukkig van korte duur. Hier werden onze beenspieren weer extra getraind door enkele op en afdalingen. Wederom een gezellig dagje met een leuke groep enthousiaste Toppers.

Bent u benieuwd wie deze Toppers allemaal zijn met hun persoonlijke verhalen, kijk dan onze persoonlijke pagina’s of het gehele team Toons Toppers uit Weert, ook doneren kan/mag nog steeds. Iedere euro telt en wij worden er nog enthousiaster van.

Tot de volgende maand.

Lees ook

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Boxing-Nederweert boksgala aankondiging-1
Voor het eerst in Nederweert
1 oktober 2024 | 19:30
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00
20240822-In-de-sportlight-Daisy-Schroyen-
10 vragen aan
1 oktober 2024 | 18:30
Screenshot
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
1 oktober 2024 | 17:00

Advertentie