Skip to content

Festeynder Plein maakt bouw schooltje in India mogelijk

Glendi
25 april 2014 | 10:27

Advertentie

Schooltje Rayukuduru IndiaElk jaar tijdens het Festeynder Plein wordt er een goede doelenloterij gehouden. In 2012 kwam de opbrengst van deze loterij ten goede aan een schooltje in India.

Festeynder Plein maakt bouw schooltje
in India mogelijk

Hub en Gerryan Moonen zijn de trotse ouders van Amber en Fleur. Amber en Fleur zijn geboren in Rayukuduru in India. Jaren geleden zijn zij samen met hun ouders naar India afgereisd en meteen werd duidelijk dat zij de kinderen in hun geboortedorp wilden helpen. Het dorp had nog geen school en voor Hub, Gerryan, Amber en Fleur was het belangrijk dat deze er kwam. Mede dankzij de opbrengst van de loterij van Festeynder Plein in 2012 zal dit doel gerealiseerd kunnen worden.

Onlangs is gestart met de bouw en over een tijdje zullen de kinderen in India kunnen genieten van hun nieuwe schooltje. Het gebouw krijgt 6 lokaaltjes en 2 toiletten, een enorme vooruitgang. Iedereen werkt pro deo aan de school want voor een beetje loon is er helaas geen geld. Het geeft de organisatie van het Festeynder Plein veel voldoening en is men blij met de voortgang.

Over enige tijd zal de organisatie bekend maken welk doel in 2014 gesteund zal worden. Men is er van overtuigd dat ook deze keuze bij iedereen in goede aarde zal vallen en op veel steun mag rekenen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Gaan er ook mensen van festijner. Helpen ? Stuur Guus Maas de man die alles draaiend houd en slim is kan zeker deze school tot een uitmuntend gebouw bouwen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie