Skip to content

Inschrijvingen Color Fun Run wederom geopend

Redactie
25 april 2014 | 15:35

Advertentie

2013-09-01 Colored Up Run Cranendonck 1e editie 2013 805De organisatie is nog steeds dagelijks druk bezig met de voorbereidingen van de Color Fun Run in Weert. Uit het hele land zijn er reacties gekomen en is te merken dat er een grote run is op de inschrijvingen. Vele hebben ervaren dat eerste twee inschrijfrondes al heel snel vol zat en hierdoor is de organisatie blij verrast.

Inschrijvingen Color Fun Run wederom geopend

Na een goed overleg met de gemeente, politie en brandweer is er gisteren besloten om de inschrijvingen nog één maal op te hogen naar 1.500 personen. De organisatie kan dan ook melden dat de inschrijvingen op dit moment weer geopend zijn en er nog 500 deelnemers toegelaten kunnen worden. Zorg dat je het niet mist en schrijf je snel in, want Vol=Vol

Een ding is zeker Weert zal er kleurrijk uit gaan zien op 16 mei. Mis het niet en schrijf je vandaag nog in. Wacht niet te lang want het kan net als de eerste ronde heel erg snel gaan.

De organisatie zoekt nog vrijwilligers die tijdens de Color Fun Run op 16 mei willen helpen. Indien je interesse hebt, stuur dan even een mail naar mail@mepf.nl. Er zal hierna contact met je opgenomen worden, vermeld aub duidelijk je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie