Skip to content

Fotoworkshop voor kinderen in De Groote Peel

Glendi
28 april 2014 | 16:03

Advertentie

Fotoworkshop voor kinderen Groote PeelOp donderdag 1 mei geeft natuurfotograaf Bob Luijks een fotoworkshop voor kinderen in De Groote Peel. Daarin leer je spelenderwijs het gebruik van je camera en ook nog iets van de natuur.

Fotoworkshop voor kinderen

De workshop is geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Ouders mogen meelopen, maar dat hoeft niet. Ervaring met fotografie is niet nodig, maar het is wel handig als je een beetje basiskennis van je camera hebt. Het maakt niet uit of je gebruik maakt een compact camera, spiegelreflex of smartphone, maar je moet wel zelf een camera meenemen.

Na een korte introductie ga je samen met Bob op pad om mooie dingen in de natuur te ontdekken en uiteraard te fotograferen. Daarvoor krijg je korte, leuke opdrachtjes zodat je zelf ontdekt hoe een natuurfotograaf te werk gaat. Tegelijkertijd leer je ook van alles over de natuur. Bijvoorbeeld welke vogels er op het water rondzwemmen en welke kleine kriebelbeestjes er tussen het hout rondkruipen. Kortom, alles komt voorbij, en wie goed rondkijkt ontdekt nog veel meer!

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en start om 10.00 uur bij Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost 15 euro per kind. Opgave vooraf is gewenst op nummer: 0495 – 641 497 of per mail: depelen@staatsbosbeheer.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie