Skip to content

”Mijn moeder slaapt zonder kleding in bed” | Anne en Boaz in Waat Unne Kraom

Redactie
31 augustus 2024 | 17:00

Advertentie

Met trots presenteren we vandaag de negende aflevering van ons nieuwe kinderprogramma ‘Waat Unne Kroam’. De komende weken gaat Marlous Verboogen in gesprek met kindjes uit Nederweert en omgeving.

Anne en Boaz

Leuke en grappige onderwerpen zullen te revue passeren. In deze negende aflevering zijn Anne en Boaz te gast. In deze aflevering komen weer diverse onderwerpen aan bod. Zo vertellen Anne en Boaz dat ze allebei een hondje hebben. Ook worden er enkele medische kwaaltjes besproken.

De afleveringen van Waat Unne Kroam zijn gemaakt in samenwerking met Kindercentrum Hummelhoeve en Shoeby Nederweert. Elke zaterdag om 17.00 uur komt er een nieuwe aflevering online.

Vraog vanne Waek
Wekelijks stellen we een leuke vraag. Diverse kinderen die mee hebben gedaan aan de serie komen tijdens de Vraog vanne Waek aan bod. Zorg dus dat je geen aflevering mist!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

67
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
5 oktober 2024 | 12:00
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00

Advertentie