Skip to content

Jubileum-editie wandelvoetbaltoernooi Oldstars Merefeldia

Redactie
14 augustus 2024 | 20:06

Advertentie

RKSV Merefeldia viert een jaar lang haar 75 jarig bestaan. Het weekend van 1 en 2 juni jl. was zowel voor de senioren- als de jeugdleden een succesvolle ‘Aftrap’. Van juni 2024 en met juni 2025 is er voor alle leden, sponsoren, ouders een goed gevulde evenementenkalender. De eerstvolgende activiteit is het Wandelvoetbaltoernooi op woensdag 21 augustus as, georganiseerd door de Oldstars van Merefeldia.

Wandelvoetbaltoernooi Oldstars Merefeldia

15 deelnemende teams
Na twee succesvolle edities is het derde toernooi een extra jubileumeditie. Het belangrijkste doel blijft het promoten van het wandelvoetbal in de regio. Voor deze jubileumeditie hebben zich 15 teams ingeschreven. De teams zijn afkomstig uit Limburg, Zuid Oost Brabant en de Belgische grensstreek.

VVV en MVV
Onder de teams bevinden zich ook de Oldstars teams van VVV en MVV. Voor aanvang van het toernooi krijgen de deelnemende teams een lunch aangeboden. Deze lunch wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsorbijdrage van Slagerij Leo Hermanns, bakkerij Tommie en restaurant Bi-j Siem.

KERNGEZOND
Na de lunch geeft oud-profvoetballer Maurice Graef(VVV en Roda JC) een korte presentatie over zijn programma KERNGEZOND. Merefeldia is voor Maurice de eerste vereniging die zijn KERNGEZOND-programma een jaarlang gekoppeld heeft aan de jeugdactiviteiten. Na de presentatie zal Maurice de gezamenlijke warming up verzorgen. Om 13.00uu klinkt het fluitsignaal voor de eerste poulewedstrijden.

Onderlinge gezelligheid troef
In 3 poules van 5 teams speelt elk team 4 wedstrijden van 15 minuten. Prijzen zijn er niet te winnen. Het gaat om verantwoord actief bezig zijn en vooral om de onderlinge gezelligheid. Omdat het een jubileumeditie betreft krijgen de deelnemende teams als afsluiting een heerlijk warm buffet aangeboden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een extra gulle jubieumsponsoring van Medicura uit Nederweert. Medicura, gespecialiseerd in verkoop, verhuur en uitleen van medische hulpmiddelen, is al vanaf de oprichting van de Oldstars de vaste shirtsponsor. Tijdens het toernooi zal Medicura ook met een informatieve stand aanwezig zijn.

Welkom
Met deze jubileumeditie nodigen de Merefeldia Oldstars iedereen uit om kennis te maken met het wandelvoetbal. Nieuwe Oldstars zijn altijd van harte welkom om op zaterdagmiddag een balletje mee te komen trappen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gebiedsvisie-Weerterbos-Laarderheide-Aanpak-Oude-Graaf-2024
Meer te leren over de rol van de natuur
18 september 2024 | 14:47
De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Een wandeling door de binnenstad van Weert
18 september 2024 | 13:00
De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11

Advertentie