Skip to content

Reactie organisatie kermis Nederweert na ‘onvrede over kermisloterijen’

Redactie
27 augustus 2024 | 12:42

Advertentie

Er is wat onvrede ontstaan over de kermisloterijen in Nederweert. Bezoekers van de kermisloterijen hadden bepaalde verwachtingen rondom de prijzen die niet zijn waargemaakt, wat leidde tot verwarring en teleurstelling.

Kermisloterij

De organisatie heeft inmiddels gereageerd op de situatie en erkent dat er problemen waren met de beschikbaarheid van prijzen. “Helaas zijn er enkele problemen geweest waardoor er niet voldoende prijzen beschikbaar waren,” aldus de organisatie in een verklaring op Facebook. Ze benadrukken dat het gaat om een “vreselijke miscommunicatie” vanuit hun kant. Om het vertrouwen te herstellen, heeft de organisatie aangegeven maatregelen te nemen voor komend jaar. “We hebben overlegd en afspraken gemaakt om dit volgend jaar recht te zetten. We zullen ervoor zorgen dat we bij de aankondiging meerdere prijzen noemen (en niet slechts drie!) en zullen hiervan foto’s maken. Deze prijzen zullen uiteraard ook daadwerkelijk worden uitgereikt.” De organisatie biedt hun oprechte excuses aan voor de misverstanden en belooft beterschap. Ze hopen hiermee het vertrouwen van de bezoekers terug te winnen en kijken uit naar een betere kermisloterij in de toekomst.

Laatste kermisdag met Prikkelarme Kermis én optreden Boer Harm
Vandaag vindt de Prikkelarme kermis plaats. Deze gaat om 13.00 uur van start. Vanavond zal Boer Harm een spetterend optreden geven op het Raadhuisplein. Je bent van harte welkom om 19.00 uur. Maar natuurlijk kun je de kermis ook vanmiddag al bezoeken. De attracties, verkoopzaken en eetzaken gaan weer voor je open.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_03 Politie controle carpoolplaats Nederweert-8
In totaal zijn 85 voertuigen gecontroleerd
3 oktober 2024 | 23:39
2024_10_03 Waterlekkage Hulsen Nederweert-2
Een monteur van WML is ter plaatse
3 oktober 2024 | 23:33
IJzeren Man cross op zondag 27 oktober
De 58e editie
3 oktober 2024 | 20:00

Advertentie