Skip to content

Nederweert gaat uit z’n dak tijdens optreden Boer Harm

Redactie
27 augustus 2024 | 22:57

Advertentie

Boerenrapper boer Harm zette dinsdagavond Nederweert op z’n kop. Met zijn aanstekelijke hits als ‘Brommers Kieken’ en ‘Schatje ik beloof’ wist hij jong en oud te betoveren. Het plein rondom de Move-It stond bomvol fans, die uitbundig meezongen en dansten op zijn muziek. De rapper was niet alleen, Grietje was er namelijk ook bij.

Boer Harm

Dat Boer Harm een hit is onder de jongeren, bleek ook dinsdagavond weer duidelijk. Zijn populariteit op social media zoals YouTube, TikTok en Instagram is ongekend, en zijn optredens zijn een ware trekpleister. Maar wie schuilt er achter het masker van deze mysterieuze artiest? Het is een vraag die velen bezig houdt, terwijl zijn agenda zich steeds verder vult met optredens door het hele land. Het Raadhuisplein stond rondom de Move-It, waar de rapper optrad, goed vol met fans. De rapper nam zijn tijd om tijdens zijn show vele selfies te maken met het publiek. Ook mochten enkele kids de vloer trotseren om even helemaal uit hun dak te gaan.

Tijdens de show nam Boer Harm alle tijd voor zijn fans. Hij maakte talloze selfies met het publiek en nodigde zelfs een aantal gelukkige kinderen uit op het podium om samen met hem uit hun dak te gaan. Het werd voor vele een avond om niet snel te vergeten. De kermisorganisator kijkt tevreden terug op een succesvolle kermis-editie. Terwijl de meeste attracties vanavond en vannacht afgebroken worden, maken de exploitanten zich op voor hun volgende bestemming.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_03 Politie controle carpoolplaats Nederweert-8
In totaal zijn 85 voertuigen gecontroleerd
3 oktober 2024 | 23:39
2024_10_03 Waterlekkage Hulsen Nederweert-2
Een monteur van WML is ter plaatse
3 oktober 2024 | 23:33
IJzeren Man cross op zondag 27 oktober
De 58e editie
3 oktober 2024 | 20:00
2024_10_03 Terugblik Week van ontmoetingen en nieuwe contacten WTE67
Een geslaagde week
3 oktober 2024 | 19:00

Advertentie