Skip to content

Optredens Vocal Group Zanzé bij De Pelen

Redactie
5 september 2024 | 10:00

Op zondag 15 september kan je genieten van muziek op het Peelpodium bij buitencentrum De Pelen. Die middag speelt Vocal Group ‘Zanzé’ in het overdekte Amfitheater. Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel. Voor of na het optreden kan je dus nog een heerlijke wandeling maken in dit prachtige natuurgebied.

De Groote Peel

Peelpodium voor en door de streek
Buitencentrum De Pelen heeft een klein, gezellig en overdekt Amfitheater waar muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek presenteren muzikanten zich voor eigen publiek. Het programma is zeer divers; van cover tot eigen liedje en van singer-songwriter tot zanggroep. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het buitencentrum ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen. Op zondag 15 september is Vocal Group Zanzé te gast.

Popnummers in een meerstemmig jasje
Vocal Group Zanzé is een nieuwkomer op het Peelpodium. De basis van Zanzé wordt gevormd door zes zingende dames en ze worden begeleid door twee heren op gitaar en toetsen. Zanzé brengt popnummers in een smaakvol meerstemmig jasje. Hun repertoire bestaat uit een mix van uptempo nummers en ballads. De dames en heren van Zanzé komen uit Asten, Asten-Heusden, Someren en Lierop. Voor meer info zie de website en Facebook.

Vocal Group Zanzé speelt twee voorstellingen op 15 september; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan het Peelpodium. Meer informatie lees je op de website.

Nog meer voorstellingen op het Peelpodium:

  • Zaterdag 21 september: The Nag’s Head
  • Zaterdag 28 september: Sakkerdju
  • De laatste Peelpodiumvoorstelling is op zondag 6 oktober met Kinderband Reintje & haar Voskes

Buitencentrum de Pelen, startpunt van natuurbeleving
In het buitencentrum kan je struinen door de winkel met mooie souvenirs, interessante natuurboeken en smakelijke streekproducten. Bij de Peelkiosk en op zondag in de Peelboerderij kan je genieten van een hapje en drankje. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie lees je op de website.

Foto: Zanzé

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_08 Autoambulance in brand Banendijk Nederweert-Eind-2
De bestuurder bleef ongedeerd
8 oktober 2024 | 19:45
Herfstblues Lisette Poell
Een nieuwe bijdrage van Lisette Poell
8 oktober 2024 | 19:00
Raadzaal-gemeente-Nederweert-2022-16
Bekijk hier de livestream
8 oktober 2024 | 18:45
20240823-In-de-sportlight-Isa-Smeets
10 vragen aan
8 oktober 2024 | 18:30

Advertentie