Skip to content

Succesvolle Mudrun trekt groot aantal deelnemers

Redactie
8 september 2024 | 19:30

Advertentie

Op zondag 8 september stond Nederweert-Eind in het teken van de Mudrun, een sportief evenement dat dit jaar bijna 600 deelnemers wist te trekken.

Mudrun Nederweert-Eind

Dit is een enorme groei ten opzichte van de eerste editie, waar het aantal deelnemers nog de helft was. De organisatie, Reddingsbrigade Nederweert, is dan ook ontzettend trots op deze verdubbeling die de populariteit van het evenement bevestigd.

Het startschot van de Mudrun werd gegeven door wethouder Carla Dieteren, die de deelnemers toesprak in haar openingswoord. Ze prees de inzet van de organisatie en het enthousiasme van de deelnemers. “Dit evenement laat zien hoe sport en plezier hand in hand kunnen gaan. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen uit onze gemeente en daarbuiten zijn samengekomen om deze sportieve uitdaging aan te gaan”, aldus wethouder Dieteren.

In 2023 vond de eerste editie plaats als onderdeel van het 50-jarig jubileum van de Reddingsbrigade Nederweert. Dat smaakte naar meer, dus hoefde de organisatie niet lang na te denken over een vervolg. Net als vorig jaar wisten ook nu weer vriendengroepen, families, verenigingen en bedrijven de weg naar de Kruisstraat/Rietbeek te vinden.

De Mudrun, bekend om zijn parcours vol modder en obstakels, bood een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Teams werkten samen om het parcours vol verrassingen te overwinnen, wat leidde tot lachende gezichten en sportieve competitie. Ook voor de allerkleinsten was een ‘modderbadje’ ingericht waar volop gebruik van werd gemaakt, en veel extra lachende gezichten opleverde van ouders en grootouders.
De positieve sfeer, het prachtige weer en het recordaantal deelnemers maakten de dag tot een groot succes.

Foto’s: Johan Horst

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie