Skip to content

Afscheid huisarts Skrotzki groepspraktijk Nederweert

Redactie
13 september 2024 | 14:27

Na 15 jaar met veel plezier en toewijding als huisarts in Nederweert gewerkt te hebben, heeft dokter Skrotzki besloten vanaf 1 oktober a.s. een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Groepspraktijk Nederweert

Dokter Skrotzki: “De afgelopen jaren heb ik enorm veel warmte en dankbaarheid ervaren van u allen. Het was een voorrecht u te mogen bijstaan in goede en minder goede tijden. Ik kijk met trots terug op de vele bijzondere momenten die we hebben gedeeld. Ik wil u allen hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in mij hebt gesteld. Uw openheid en waardering hebben mijn werk zeer waardevol gemaakt.

Ik ben de medewerkers van het team van de groepspraktijk dankbaar voor de plezierige samenwerking in de afgelopen jaren. Ik heb er het volste vertrouwen in dat u er, ook na mijn vertrek, de zorg en aandacht zult blijven ontvangen die u kent en verdient. U bent in goede handen en ik draag mijn werk met een gerust hart over.”

De groepspraktijk is dokter Skrotzki zeer erkentelijk voor haar inzet in de praktijk en ze zullen haar als collega ontzettend gaan missen. Op haar verzoek zal er geen afscheidsreceptie zijn. Mocht je een persoonlijke boodschap voor haar achter willen laten, dan kun je deze afgeven bij de balie van de praktijk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_16-Uit-onze-handen-maar-voor-altijd-in-ons-hart
Herinneringsconcert Creatura
16 oktober 2024 | 19:00
Prei-soep
Lekkere bloemkoolsoep
16 oktober 2024 | 18:00
2024_10_16-Ladies-Night-bij-Shoeby-Nederweert
Op vrijdag 8 november
16 oktober 2024 | 17:00
Vrijwilligers-samenwerken-team
Het betreft een gratis bijeenkomst
16 oktober 2024 | 16:00

Advertentie