Skip to content

Kom naar de banenmarkt in het Stadhuis van Weert

Redactie
16 september 2024 | 19:35

Werkgevers en werkzoekenden opgelet! Op 4 oktober organiseren Werk.Kom en UWV een bruisende banenmarkt in het stadhuis van Weert. Ben jij werkgever en wil je kennismaken met werkzoekenden? Er zijn nog enkele plekken vrij, stuur een mailtje naar banenmarkt@werkpuntkom.nl

Hier volgt de uitnodiging voor werkzoekenden:
Kom jij speeddaten met werkgevers op de banenmarkt op vrijdag 4 oktober in stadhuis Weert? Iedereen is welkom! Elkaar ontmoeten, ondernemers en werkzoekenden aan elkaar voorstellen en laagdrempelig de arbeidsmarkt ontdekken, dat zijn de doelen van deze banenmarkt. Als werkzoekende kun je vrijblijvend in gesprek met werkgevers. Deze middag kun jij je oriënteren op de arbeidsmarkt. Heb je al een baan? Ook dan ben je welkom. Het is altijd goed om je ogen open te houden voor alles wat er te koop is. Misschien ontstaat er spontaan iets moois of maak jij zomaar die goede eerste indruk.

Ook scholieren zijn van harte welkom? Deze middag kun jij je ongedwongen oriënteren. Misschien loop jij wel de deur uit met een stageplek of bijbaan. Je weet nooit wat je te wachten staat achter de deuren van het stadhuis! De Banenmarkt is een samenwerking tussen Werk.Kom en het UWV.

Er zijn deze middag werkgevers  en uitzendbureaus uit alle sectoren: van techniek tot industrie en er is werk op allerlei (opleidings)niveaus. Jij bent er toch zeker bij? 4 oktober van r, stadhuis Weert.

Ben je een werkgever en wil je je opgeven om met een stand in het stand in het stadhuis te zijn? Stuur een e-mail aan priscilla.stevens@werkpuntkom.nl 

De locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het stadhuis. Tot 4 oktober?

Kijk hier naar onze video over de banenmarkt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

flyer-10-sept-2023

Advertentie

Advertentie