Skip to content

Week van de Eenzaamheid

Redactie
18 september 2024 | 9:49

Donderdag 26 september gaat de week van start waarin inwoners van Nederweert elkaar kunnen ontmoeten en waarin ongetwijfeld nieuwe contacten en vriendschappen gaan ontstaan. Omdat het dan de landelijke Week tegen Eenzaamheid is, zijn organisaties en verenigingen in het dorp weer in actie gekomen om leuke activiteiten voor alle leeftijden te organiseren. Om te weten wanneer en waar: check de ‘Inloper’.

Bekijk de Inloper hier digitaal.

Voor ieder wat wils
Het programma is dit jaar uitgebreider dan ooit tevoren. Van handwerken tot genieten van live-muziek, van waterscouting tot kaartjes maken met gesmolten was, en van geuren en kleuren speuren tot yoga; er is voor ieder wat wils. Veelal worden de activiteiten wekelijks aangeboden of enkele malen per jaar. Dus krijg je de smaak te pakken, dan kan deze eerste kennismaking misschien zomaar een vervolg krijgen.

Welkom!
Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten. Bekijk het programma en zet uw favoriete activiteiten in de agenda. En schroom niet om de buren, familie of vrienden mee te nemen, of iemand voor wie de stap te groot is om alleen te komen. Want ook hier geldt weer: hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Graag tot ziens bij één van de activiteiten!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

flyer-10-sept-2023
Kermis-Weert-2023-fotos-zaterdag-Johan-Horst-29

Advertentie

Advertentie