Skip to content

Sfeerimpressie Cultureel Lint 2024

Redactie
23 september 2024 | 10:22

Cultureel Lint, hét jaarlijkse gratis cultuurfestival van Weert, vond zondagmiddag plaats. Met meer dan 150 optredens op ruim 35 locaties in de binnenstad van Weert, was het een bruisende dag vol entertainment, kunst en cultuur voor alle leeftijde.

Cultureel Lint in Weert

Op koopzondag kon iedereen gratis komen genieten van muziek, dans, theater, beeldende kunst, literatuur, films, spoken, tentoonstellingen, knutselactiviteiten en nog veel meer.

Voorproefje culturele seizoen
Cultureel Lint biedt een unieke gelegenheid om via gratis mini voorstellingen en meedoe-activiteiten een voorproefje te krijgen van het nieuwe culturele aanbod van de instellingen. En om kennis te maken met lokale talenten, cursisten en creatieve makers van diverse disciplines.

Veelzijdig programma
De muzikale programmering bevatte een veelzijdigheid aan genres; van klassiek en rock tot traditionele folkmuziek, singer-songwriters, opzwepende Balkanmuziek en Afrikaanse beats. Daarnaast betraden diverse dansgroepen en breakdancers het podium op de Oelemarkt met dynamische choreografieën en inspirerende moves. De straten en pleinen van Weert werden omgetoverd tot een levendig cultureel centrum.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie