Skip to content

Redwell Store Limburg | Jouw installateur voor Infraroodverwarming

26 september 2024 | 10:46

Welkom bij Redwell Store Limburg, in Nederweert. Ze zijn onderdeel van Redwell Studio Nederland en zijn al 30 jaar actief als allround Elektrotechnisch installatiebedrijf (Elektrotechniek Nederweert) met particuliere en MKB klanten in het zuiden van het land. Sinds 2008 plaatsen ze ook zonnepanelen en richten ze zich steeds verder op het verduurzamen van panden. Ook thuisbatterijen en laadsystemen voor elektrische auto’s horen tot de werkzaamheden.

Redwell Store Limburg

De Oostenrijkse kwaliteit en het grote aanbod in het assortiment van Redwell sprak en spreekt het bedrijf erg aan, waardoor enkele jaren geleden een samenwerking ontstond. Niet voor niets bieden zij 10 jaar fabrieksgarantie op alle producten. Infrarood verwarming is de verwarmingstechniek van de toekomst.

De Showroom
Redwell Store Limburg heeft een showroom waarin een gedeelte van het assortiment van Redwell getoond wordt. In de showroom kun je ervaren hoe infrarood warmte aanvoelt en hoe het principe van infrarood in de praktijk werkt. Tijdens een adviesgesprek kunnen zij jou een realistisch beeld geven over de verstrekkende mogelijkheden en voordelen die infrarood verwarming van Redwell biedt. De koffie staat voor jou klaar! Een afspraak maken werkt het beste, ze hebben dan alle tijd voor je. Ook kun je gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden. Op de website kun je makkelijk zelf een afspraak inplannen met de online planner.

De openingstijden
1 september t/m 31 maart is de showroom geopend voor inloop van dinsdag t/m vrijdag van 13.30 uur tot 17.00 uur (In de periode van 1 april t/m 31 augustus zijn we enkel open op afspraak.) Je kunt op afspraak terecht op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur of op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

De showroom van Redwell Store Limburg vind je op de Pannenweg 321 in Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie