Skip to content

Tractor scheurt geparkeerde auto open in Nederweert

Redactie
26 september 2024 | 8:12

Donderdagochtend is een geparkeerde personenauto zwaar beschadigd geraakt toen een tractor de zijkant van de auto ‘open trok‘. Het incident vond plaats naast Aan Vijftien in Nederweert.

Ongeluk bij Brug 15

De tractor, die vanuit Someren richting Nederweert reed, kwam vlak voor de stoplichten bij Brug 15 in de problemen. Tussen een vluchtheuvel en de geparkeerde auto moest de bestuurder manoeuvreren, maar raakte hierbij de auto, met aanzienlijke schade als gevolg.

De tractor was uitgerust met een grijparm voor het laden van hooibalen. De scherpe ‘pinnen‘ van de grijparm schraapten de auto van voor tot achter open. Hoewel er flinke materiële schade was, raakte niemand gewond. De eigenaar van de auto en de bestuurder van de tractor hebben ter plaatse een schadeformulier ingevuld om de schade verder af te handelen.

Het ongeval zorgde niet voor verkeershinder.

Advertentie

1 Reactie

  1. Afgelopen zaterdag reed ik van Weert terug naar Boeket over Laar. Daar kwam van links ook een grote tractor met zo’n prikker voorop, die meende voorrang te moeten krijgen. Scheelde maar paar centimeter, en nog lelijk tegen mij doen ook. Er zijn er een aantal bij die denken omdat ze in een grote tractor rijden dat de weg van hun is. Mijns inziens zouden zij juist omdat ze in een groot gevaarlijk apparaat rondrijden nòg alerter moeten zijn. Druk seizoen of niet.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie