Skip to content

Hoge Notte is ‘De gezelligste straat van Nederweert’ 2024 

Redactie
28 september 2024 | 16:06

Partytenten, versieringen, springkussens en bewoners die de handen ineen hadden geslagen om mee te dingen naar de titel ‘De gezelligste straat van Nederweert’ 2024. Het was weer een geslaagde en sportieve competitie tijdens Burendag, waarop alle deelnemende straten indruk maakten met hun presentaties.

Hoge Notte

Vernieuwde opzet
Op zaterdag 28 september brachten burgemeester Birgit Op de Laak, wethouder Carla Dieteren en de regisseurs leefbaarheid Lilian Kwaspen en Harold van der Haar, een bezoek aan alle deelnemers. Dit jaar waren dat maar liefst zeven straten. In voorgaande jaren was het alleen mogelijk om met een activiteit die tijdens Burendag plaatsvond deel te nemen. Met de vernieuwde opzet konden activiteiten uit het hele jaar worden gepresenteerd. De ene deelnemer hield een pitch of liet een filmpje zien, de ander toonde foto’s van straatactiviteiten. Het was moeilijk om een winnaar te kiezen, want elke deelnemer presenteerde zich op zeer enthousiaste en creatieve wijze. Uiteindelijk kwam er toch een winnaar uit de bus!

Winnaar
De straat die dit jaar de titel ‘De Gezelligste Straat van Nederweert 2024’ mag dragen, is Hoge Notte!
De bewoners presenteerden de vele activiteiten die er voor jong en oud plaatsvinden. Initiatieven die zorgen voor saamhorigheid en verbinding op de winnende straat. Met een zelf samengestelde en ontworpen activiteitenkalender wisten zij de jury te overtuigen, waarna ze zich welverdiend mochten kronen tot ‘De gezelligste straat van Nederweert’ 2024.

Wisseltrofee, waardebon en boek
De bewoners namen met veel dankbaarheid de welverdiende wisseltrofee in ontvangst. Daarnaast kregen ze een waardebon, die ze naar eigen inzicht kunnen gebruiken, om de onderlinge verbondenheid en het contact met elkaar te blijven versterken. Ook krijgt de winnaar een eervolle vermelding in ‘Het gezelligste boek van Nederweert’.

“Alle straatbewoners van Hoge Notte: van harte gefeliciteerd!”

Eerdere winnaars waren Zandstraat Ospeldijk (2018), Klumpenstraat Nederweert-Eind (2019), Lochtstraat Ospel (2020). Toren Nederweert (2021), Esdoonstraat (2022) en Tiskeswej (2023).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie