Skip to content

Nieuwe energie in de buurt

Redactie
2 oktober 2024 | 8:00

Nederland wil in 2050 stoppen met het gebruik van aardgas en overstappen op duurzame energie. Ook in Nederweert verduurzamen ze op verschillende manieren, stap voor stap.

Energie in de buurt

In twee buurten in Ospel zet de gemeente een vragenlijst uit om na te gaan hoe woningeigenaren daar aankijken tegen het verduurzamen van hun huis. Het gaat om De Houwakker en De Locht. Huiseigenaren in deze buurten ontvangen deze week een brief met meer informatie over de vragenlijst en de vraag om mee te doen.

De vragenlijst kan vóór 20 oktober online of op papier worden ingevuld.
Gemeente Nederweert

Informatie bij buurtkeet
Inwoners die meer willen weten over het verduurzamen van woningen of over dit initiatief, kunnen op dinsdag 15 oktober terecht bij de buurtkeet. Deze staat van 12.00 tot 17.30 uur bij supermarkt COOP in Ospel (parkeerplaats). Hier kunnen inwoners hulp krijgen bij het invullen van de vragenlijst, vragen stellen over de brief en de ingevulde vragenlijsten inleveren. Er wordt gezorgd voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. Kom buurten over jouw buurt bij de buurtkeet.

Ook met andere groepen
Naast huiseigenaren praat de gemeente Nederweert ook met andere groepen in de buurt, zoals woningcorporaties, de dorpsraad en buurtverenigingen.

Kans op klusbon
Buurtbewoners die de vragenlijst invullen en inleveren, maken kans op één van de vijf klusbonnen ter waarde van € 50,- te besteden aan energiebesparende middelen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sam-Schroder-Paralympische-spelen-Parijs-2024
Paralympische Spelen 2024 in Parijs
2 oktober 2024 | 11:30
2024_10_02 The Ray-Stabbing Singers
Koffie of thee staan klaar!
2 oktober 2024 | 8:48
Boxing-Nederweert boksgala aankondiging-1
Voor het eerst in Nederweert
1 oktober 2024 | 19:30
Bekijk hier of jij gewonnen hebt…
1 oktober 2024 | 19:00

Advertentie