Skip to content

Moonen Packaging in finale De Gouden Noot 2014

Redactie
14 mei 2014 | 9:04

Advertentie

BluebagMoonen Packaging uit Weert staat met “De Bluebag” in de finale van De Gouden Noot 2014, een competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd ter stimulatie van innovaties op het gebied van verpakte producten en verpakkingen.

Moonen Packaging in finale De Gouden Noot 2014

Ze waren zelf al 100% overtuigd dat ze een bijzonder, innovatief en vooral duurzaam product in handen hebben. Nu ook een onafhankelijk jury van experts dezelfde mening heeft, laat dit zien dat de Bluebag echt een speciale verpakkingsoplossing is.

De Bluebag is de enige papieren draagtas die aan weerszijden is geplakt, in plaats van in de bodem. De Bluebag wint dankzij haar innovatieve design op alle fronten van de ‘gewone’ papieren tas. Niet alleen vanwege de minimale impact op het milieu, ook logistiek gezien heeft de tas voordelen. De Bluebag neemt vergeleken met conventionele papieren draagtassen slechts 50% van de vervoers- en opslagruimte in. Ook bij de verkooppunten wordt flink ruimte bespaard. Het oppervlak van de tas is ideaal voor bedrukking tot zes kleuren met de automatische UV flexo print. De draagtas is in verschillende varianten verkrijgbaar. Er is een sealbare gift bag en een speciale webshoptas, eventueel met uitgestanste handvatten of als lusdraagtas. Voor zwaardere en waterafstotende toepassingen is de Bluebag ook verkrijgbaar in het stevige en waterafstotende stone paper.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie