Skip to content

De politie houdt man aan na incident AZC Budel

Redactie
2 oktober 2024 | 17:05

De politie heeft gisteren een man aangehouden op het AZC in Budel. Hij wordt verdacht van zware mishandeling na een incident op het AZC in Budel. Bij het incident raakte één persoon gewond.

AZC

Iets na middernacht werd de meldkamer geïnformeerd over een incident bij het AZC in Budel. Er zou vermoedelijk een conflict zijn geweest waarbij een persoon gewond was geraakt in het gezicht. Ter plaatse was de situatie erg onduidelijk vanwege het feit dat zowel het slachtoffer als de verdachte onder invloed waren. De agenten konden één van de mannen als verdachte aanhouden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek
Het onderzoeksteam zette vandaag het onderzoek voort. Hieruit blijkt dat de verdachte het slachtoffer met een mes heeft verwond. De verdachte, een 22-jarige man uit Budel, zit vast en wordt gehoord. Het slachtoffer, een 34-jarige man uit Budel, is in het ziekenhuis behandeld.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

LEADER Weerterland
Kom naar de bewonersavond
2 oktober 2024 | 20:30
Screenshot
Dat moet gevierd worden!
2 oktober 2024 | 18:00
Dierendag hond Depositphotos serezniy
Stuur snel jouw foto naar Nederweert24!
2 oktober 2024 | 17:30
2024_10_02 Stankhinder Kringgreppel Nederweert-Eind-1
Geen gevaarlijke stoffen waargenomen
2 oktober 2024 | 17:16

Advertentie