Skip to content

Tom is ‘Speler van de maand september’ bij Jumping Giants

Redactie
4 oktober 2024 | 20:00

Ook dit seizoen staan er weer sterspelers op het veld en we beginnen dit seizoen goed met Tom! Tom is een doorzetter en is aanwezig bij iedere training en wedstrijd. Dan is het meer dan verdiend dat hij wordt uitgeroepen tot speler van de maand.

Tom speler van de maand

Tom zit al bijna 2 jaar op basketbal en heeft het ontzettend naar zijn zin bij de U12. Hij is ooit gaan basketballen, omdat hij eigenlijk niet zo goed wist wat hij voor een sport wilde doen. Al zijn vrienden zaten op voetbal, wat voor hem het signaal was om zeker niet te gaan voetballen, maar om lekker te komen basketballen bij Jumping Giants.

Tom vindt shoot-out het allerleukste om te doen. Af en toe wint hij dit ook. Sprintjes daarentegen is niet zijn grootste hobby. Hij kan het wel heel goed, maar leuk is het zeker niet. Naast goed sprinten is hij ook heel goed in strak passen. Maar wie vindt Tom dan de leukste trainer? Hij hoefde hier niet lang over te twijfelen en zei met volle overtuiging Leon.

Tom maakt ook veel grappige dingen mee. Zo maakte zijn team laatst een score in de verkeerde basket. Ochja, dat kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. Na zo’n wedstrijd drinkt Tom het liefst een flesje AA. Snacks hoeft hij niet per se, maar als hij moet kiezen, lust hij wel een twix. Naast grappige dingen heeft Tom ook hele leuke dingen meegemaakt. Zo vindt hij het pleintjestoernooi altijd ontzettend leuk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_04 Huisdierzegening in Weert - Johan Horst-11
Ze kunnen er weer een jaar tegen
4 oktober 2024 | 19:37
2024_10_02 Fietscontrole de Kerneel-17
Verlichting een aandachtspunt
4 oktober 2024 | 18:30
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-28
Van 13.00 tot 17.00 uur
4 oktober 2024 | 18:00

Advertentie