Skip to content

Optochtroute huldiging Sam Schröder

Redactie
4 oktober 2024 | 10:48

Op zaterdag 12 oktober wordt rolstoeltennisser Sam Schröder uit Ospel door het gemeentebestuur gehuldigd vanwege zijn bijzondere prestaties op de Paralympische Spelen 2024 in Parijs. Bij het rolstoeltennis won hij de gouden medaille in het dubbelspel, en bij het enkelspel werd de zilveren medaille bemachtigd. Eerder dit jaar ontving Sam Schröder het Gemeentecompliment Sportief Nederweert voor zijn sportieve prestaties. Nu is er paralympisch eremetaal aan toegevoegd. Nederweert is trots op deze sportieve burger en doorzetter. Alle reden om hem te huldigen.

Optochtroute
Om 17.00 uur wordt Sam aan huis in de Gruttostraat opgehaald en samen met zijn familie en buurtgenoten onder begeleiding van de harmonieën Melodie der Peel Ospel en Sint Joseph Nederweert en onder het luiden van de kerkklokken naar het complex van TC de Meulenslag gebracht. De route is Gruttostraat – Meeuwenstraat – Waatskamp – Lemmenhoek – Onze Lieve Vrouwestraat – Aerthijsplein – Stad – Korenbloemstraat – Molenpad. We hopen dat er veel mensen langs de route staan en dat bewoners de vlag uithangen.

Op te tennisbanen van TC de Meulenslag zal hij worden toegesproken door burgemeester Birgit op de Laak en door de voorzitter van de tennisclub, Leon de Graef. Daarna is er gelegenheid om Sam te feliciteren. Iedereen is welkom.

Advertentie

1 Reactie

  1. Wat fijn dat je zo in de watten wordt gelegd.
    Je bent er voor gegaan,en het is je gegund.
    Heeft het kaarsje toch geholpen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Door de mooie Peelregio
4 oktober 2024 | 13:00
Dierendag 2024 - Demi
Bekijk de tientallen foto’s in dit bericht!
4 oktober 2024 | 10:13
2024_10_03 Gezinstocht en thema-excursie in De Groote Peel Marijke Vaes
Speuren naar geuren en kleuren
4 oktober 2024 | 10:00

Advertentie