Skip to content

Antje de Musical in de bioscoop

Redactie
5 oktober 2024 | 14:00

Na het succes van Antje de Musical eerder dit jaar verschijnt de kleurrijke registratie ervan op het witte doek. In november openen de deuren van Gotcha! Cinema voor maar liefst drie vertoningen van Antje de Musical in de bioscoop.

Antje de Musical

Zo’n 5000 bezoekers wisten in april tijdens drie uitverkochte voorstellingen te genieten van het muzikale spektakel op het Stationsplein. Zij waren getuige van een kleurrijke musical, waarbij verhalen van het verleden en het heden samen kwamen in een geromantiseerde vertelling over Antje van de Statie en het leven in Weert.

Voor iedereen die het spektakelstuk nog eens wil herbeleven en voor al die mensen die het – om wat voor reden dan ook – hebben gemist, is er nu de kans om twee uur en een kwartier lang te genieten. Bekijk op het witte doek het verhaal van de legendarische Antje en de door haar geïnspireerde lokale onderneemster Femke die in de tijd van corona het hoofd boven water probeert te houden.

30 Bekende popliedjes voorzien van een originele dialecttekst vertellen het verhaal van een legende, liefde, ondernemerschap en trots op onze eigen stad Weert.

Trots op Weert
Antje de Musical was een productie van Stichting Wieërt Amezieërtj. Doel van de stichting is het bevorderen van het sociaal-maatschappelijk leven in de regio Weert, door onder meer het organiseren en faciliteren van activiteiten en evenementen. Antje de Musical werd mogelijk gemaakt dankzij de hartelijke bijdrage van de vele vrijwilligers voor en achter de schermen, die allen deelnamen vanuit hun trots op ‘onze’ stad Weert.

In de bioscoop
De filmregistratie van Antje de Musical wordt vertoond op zondagmiddag 3, dinsdagavond 5 en vrijdagavond 8 november 2024 bij Gotcha! Cinema, Beekstraat 47 in Weert.

Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.antjedemusical.nl en verkoopkanalen van de bioscoop.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_05 Ongeval kruising Hoofstraat Budschop Nederweert-3
Politie en ambulance ter plaatse
5 oktober 2024 | 17:57
Snelweg-A2-Nederweert verkeer
Maandag en dinsdag afgesloten
5 oktober 2024 | 15:00
Saar
Alle huisdieren zijn welkom
5 oktober 2024 | 13:00
67
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
5 oktober 2024 | 12:00

Advertentie