Skip to content

Lezing van Johan Vollenbroek in het NMC Weert

Redactie

Op 19 oktober van 14.00 tot 17 uur viert  Stichting Natuurlijk Platform haar 1-jarig bestaan in het NMC Weert, met een lezing van Johan Vollenbroek. Hij wordt veel gevraagd op radio en TV als deskundige op gebied van stikstof en mest en heeft er met zijn stichting Mobilisation for the Environment (MOB) voor gezorgd dat niemand meer om het stikstofvraagstuk heen kan.

Lezing

Vollenbroek is gepensioneerd chemicus en was werkzaam als milieuadviseur bij Royal Haskoning DHV. Om de natuur te beschermen -en de overheid op dit gebied aan haar eigen wet- en regelgeving te houden- won MOB honderden processen. In zijn presentatie geeft hij een toekomstvisie voor het Nederlandse landschap waarin schone lucht en schoon water cruciaal zijn. In zijn visie hebben we  niet minder, maar juist méér boeren nodig. 

Hapje-drankje
Na de pauze is er ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje. Contactpersonen van de diverse werkgroepen lopen rond en gaan graag met je in gesprek. Ook aan de kinderen hebben ze gedacht: voor hen is er tijdens de lezing een parallelprogramma. 

Aanmelden
Wil je erbij zijn, meld je dan aan via secretariaat@natuurlijkplatform.nl en geef aan met hoeveel personen je wilt komen. Van kinderen horen ze graag de leeftijden, gezien het parallelprogramma. 

Info lees je op de website van Stichting Natuurlijk Platform.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat

Advertentie

Advertentie