Skip to content

Concert voor mantelzorgers

11 oktober 2024 | 11:00

In de Week van de Mantelzorg (3 t/m 10 november) kunnen mantelzorgers uit Weert en Nederweert op zondag 3 november naar het concert van Forever Young Leudal. Dit muzikale verwenmoment geeft energie en waardering. Er af en toe even tussenuit gaan kan helpen om de zorgtaken vol te kunnen houden.

Mantelzorgers

Dat je na je 65ste levensjaar nog veel soul, rock, pop, lef en power in je lijf kan hebben, bewijst het Pop- en Rock koor Forever Young Leudal. Op zondag 3 november van 14.00 tot 16.00 uur openen ze de Week van de Mantelzorg met een concert in Café Zaal Beej Bertje, Rietstraat 28 in Weert. 

Onder het motto: ‘Een valse noot zingen is onbelangrijk, maar zingen zonder passie is onvergeeflijk’ zal het koor thema’s als ouderdom, verlies, zingeving, eenzaamheid en humor ten gehore brengen. Je bent als mantelzorger van harte welkom, ook samen met een vriend/vriendin of degene waar je voor zorgt! Het wordt een gezellige middag met mooie en gevarieerde muziek.

Heb jij zin in deze gezellige muzikale middag? Meld je dan aan via de agenda (Activiteiten) op de website. Deelname is gratis en aanmelden is verplicht. Het is mogelijk om meerdere kaarten te reserveren. Er zijn maximaal 150 kaarten beschikbaar. Wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang met het reserveren van de kaartjes.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie