Skip to content

ToyPro viert mijlpaal met 2.000.000e order

11 oktober 2024 | 13:00

ToyPro, de toonaangevende online winkel voor LEGO® bouwsets en LEGO® onderdelen, kondigt met trots de verwerking van haar 2.000.000e order aan. Deze mijlpaal markeert een belangrijk moment in de groei van het bedrijf, dat inmiddels een wereldwijde fanbase van LEGO®-enthousiastelingen en modelbouwers heeft opgebouwd.

ToyPro

Sinds de oprichting in 2012 heeft ToyPro zich gepositioneerd als dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar losse LEGO®-onderdelen, bouwsets en merchandise. Het bedrijf heeft een breed scala aan bouwstenen en onderdelen beschikbaar, wat het voor klanten mogelijk maakt om alles van oude sets aan te vullen tot geheel nieuwe creaties te bouwen.

Algemeen directeur van ToyPro, Karin Wering, reageerde enthousiast op de bereikte mijlpaal: “De 2.000.000e order is een geweldige prestatie voor ons team. Het weerspiegelt niet alleen onze teamprestatie om een uitzonderlijke klantenservice te bieden, maar ook de voortdurende passie van onze klanten voor het bouwen en verzamelen van LEGO®.”
ToyPro blijft groeien en innoveren door voortdurend te luisteren naar de wensen van hun klanten en door nieuwe en zeldzame producten aan te bieden. Met een sterke aanwezigheid in Europa en daarbuiten, kijkt het bedrijf uit naar verdere expansie en nog meer mijlpalen in de toekomst.

Over ToyPro
ToyPro is een wereldwijd opererende online winkel, gespecialiseerd in LEGO®-onderdelen en -bouwsets. Het platform biedt een breed assortiment aan losse stenen, exclusieve sets en moeilijk te vinden onderdelen. Met een sterke focus op klanttevredenheid en snelle levertijden, heeft ToyPro een trouwe klantenkring opgebouwd onder zowel bouwfans als verzamelaars.
Bestel gemakkelijk LEGO®-onderdelen en sets via toypro.nl en haal ze af op de Pannenweg in Nederweert of laat ze thuisbezorgen.

Advertentie

7 Reacties

  1. Wat n aantal, gefeliciteerd met dit geweldig resultaat.

    • Dankjewel! We lopen al een week met een glimlach rond

  2. Ik bestel er graag zijn goed van prijs en leveren snel.

    • Dankjewel. Nederweerter klanten hebben bij het ophalen nog een extra streepje voor.

    • Merci. Nederweerter klanten hebben bij het ophalen nog een extra streepje voor.

  3. Wat een geweldige winkel voor alle onderdelen. Ik heb het onlangs ontdekt en we zijn razend enthousiast. Goede duidelijke website, en na bestellen supersnel binnen. Gefeliciteerd met deze mijlpaal.

  4. THX. Wat leuk dat ToyPro nog steeds “ontdekt” wordt.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie