Skip to content

Bart en Gunther tweede bij NK Dynamic Tennis Dubbel Klasse A/B

Redactie
14 oktober 2024 | 15:00

Twee fanatieke leden van Dynamic Tennis vereniging DT1999, Bart Vennekens en Gunther Hermans, hebben op zaterdag 5 oktober 2024 met succes deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen Dynamic Tennis Dubbel Klasse A/B in Veenendaal.

Dynamic Tennis Nederweert

Het duo bereikte de finale in de tweede poule, maar verloor helaas in een spannende eindwedstrijd. Desondanks mogen ze zich met trots de tweede Nederlands Kampioenen in deze klasse noemen. Een fantastische prestatie waar de vereniging enorm trots op is.

Namens alle leden en het bestuur van DT1999 feliciteren we Bart en Gunther van harte met dit geweldige resultaat.
Bestuur DT1999

Sport is goed voor je gezondheid, je sociale contacten, je geestelijke afleiding, de gezelligheid en de ontspanning. Dynamic Tennis is een relatief nieuwe attractieve racketsport, voor jong en oud, voor dames en heren. Dynamic Tennis combineert de voordelen van tafeltennis, lawntennis en badminton tot een dynamische sport. Dynamic Tennis is licht en toch verrassend tennis volgens tafeltennisregels, met superlicht materiaal op een badmintonveld met het net op tennishoogte.

Er zijn sporten die maar tot een bepaalde leeftijd goed te beoefenen zijn, of waarbij de risico’s van blessure steeds meer toenemen naar gelang de leeftijd oploopt. Maar zoals men weet, bevestigen de uitzonderingen de regel en dat geldt ook in de sport. Er zijn namelijk ook sporten die een zeer lage blessure gevoeligheid hebben, gemakkelijk zijn aan te leren en daardoor geschikt zijn voor alle leeftijden.

Interesse om mee te doen?
Neem vrijblijvend contact op met een van de bestuursleden van DT1999: Voorzitter T. Reijnders – 06-23535312, Secretaris J. Looijen – 06-44518181 of Penningmeester Petra v. Gog – 06-55334730.

Nieuwe leden uit Nederweert en omgeving zijn van harte welkom. Bezoek de website voor meer informatie: www.dt1999.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Boksgala Boxing Nederweert 2024-54
Bekijk hier de foto’s!
14 oktober 2024 | 18:00
Burgernet_vermist
Vermist in Weert
14 oktober 2024 | 17:16
Angstaanjagende griezels en spannende figuren
14 oktober 2024 | 16:00
Gilde Opleidingen en Brainport Industries College versterken techniekonderwijs 2
Nóg meer (jonge) mensen enthousiast maken
14 oktober 2024 | 14:01

Advertentie