Skip to content

Project ‘Samen voor Elkaar’ | De Deel

19 oktober 2024 | 13:00

Begin 2023 is het bestuur van Stichting Antonius-Veste aan de slag gegaan met de voorbereidingen om de ontmoetingsruimte ‘De Deel’ in Antonius-Veste in Nederweert toekomstbestendig te maken. Hoewel het bestuur dat deze gemeenschappelijke ruimte beheert flink had gespaard en gereserveerd voor vervanging, was er toch nog een behoorlijk tekort.

Stichting Antonius-Veste

We zijn aan de slag gegaan met acties om de eigen inbreng te verhogen. Mooi om te zien dat onze bewoners, buurtgenoten en inwoners van Nederweert ons project hebben gesteund. De wafelactie en giften hebben een mooi bedrag opgeleverd waar wij heel blij van zijn geworden. Heel veel dank aan iedereen die ons heeft gesteund hierin. Ook de fondsen die we hebben aangeschreven hebben samen een mooie bijdrage opgeleverd. Ook hier is een groot dankjewel op zijn plaats. We kunnen nu zeggen dat ons project is geslaagd mede dankzij diegene die ons financieel gesteund hebben“, aldus het bestuur.

Met dank aan onderstaande fondsen en ondernemers: Leefbaarheidsfonds Woonik, Stimuleringsregeling Gemeente Nederweert, Rabobank midden Limburg, Dela Fonds, Postcodeloterij Buurtfonds,, Omgevingsfonds Zuidenwind, Rcoak Fonds voor menswaardig bestaan, Expert Nederweert, Wijen meubelen, Smits-Engelen, AH Nederweert en Storms wijnhandel
Bestuur Stichting Antonius-Veste

Project geslaagd
Er zijn betere, veiligere en duurzamere tafels en stoelen aangeschaft. De geluidsinstallatie is vernieuwd zoals ook de ringleiding. Daarbij nog nieuwe gordijnen, mooie accessoires en een frisse kleur op de muren heeft ervoor gezorgd dat ze nu een gezellige en supermooie ontmoetingsruimte hebben waar ze samen met de bewoners en buurtgenoten nog jarenlang plezier van hebben.

Heropening
De heropening van de vernieuwde ontmoetingsruimte heeft donderdag 17 oktober plaatsgevonden. Vertegenwoordigers van fondsen, ondernemers, vrijwilligers, bewoners en de buurt hebben samen met het bestuur geproost op een geslaagd project.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie