Skip to content

Help mee geld in te zamelen voor het Franciscus Hospice

Glendi
22 mei 2014 | 15:55

Advertentie

Franciscus HospiceIn het kader van een stageproject organiseren drie groepen studenten van Gilde Opleidingen in Weert diverse evenementen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Franciscus Hospice, de zogeheten Go! Battle.

Help mee geld in te zamelen voor
het Franciscus Hospice

Op Tweede Pinksterdag (9 juni) organiseren ze een Penalty Toernooi op Sportpark Laarderveld in Weert. Om mee te doen, heb je een team nodig dat uit minimaal 5 personen bestaat. Het winnende team ontvangt 100 euro en een beker. Deelname vanaf 16 jaar.
Aanvang: 10:00 uur.
Inschrijfgeld: 40 euro per team

Wil je meedoen, mail het inschrijfformulier vóór 2 juni naar battle4hospice@gmail.com. Het formulier vind je hier.

Oproep
Bedrijven die het Franciscus Hospice willen steunen, worden eveneens verzocht contact op te nemen via battle4hospice@gmail.com.

Telefooninzamelactie
Daarnaast houden de studenten nog een Telefooninzamelactie. Heb je thuis nog ergens oude of ongebruikte telefoon liggen? Lever deze dan in. De studenten kunnen er nog geld voor krijgen. Ongeacht merk, beschadigingen, waterschade, kapotte camera of kapot scherm, elke mobiel is welkom. Opladers en andere accessoires hoef je niet in te leveren. De telefoons dienen uiteraard wel zo compleet mogelijk te zijn. Dus met accu en zo veel mogelijk componenten (denk hierbij bijv. aan het afschermingsplaatje van de accu).

Verschillende basisscholen doen inmiddels al mee aan de actie. Daarnaast zijn ook inzameldozen geplaatst in het nieuwe stadhuis en bij Mobile Restore Weert (Langstraat 24, Weert).

De opbrengst van beide acties komt ten goede aan het Franciscus Hospice.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie