Skip to content

Jouw band op Festival Broedplaats?

Redactie
23 mei 2014 | 15:07

Advertentie

Contest-bannerFestival Broedplaats in Weert is het nieuwe centrum voor talent ontwikkeling. Met programmering van nieuwe talenten op de nieuwe podia hoopt Festival Broedplaats jonge, talentvolle muzikanten en bands te stimuleren en deze naar een hoger niveau te tillen.

Festival Broedplaats

Daarom heeft Festival Broedplaats een plek op de programmering van de main stage beschikbaar welke jij solo of met band kan invullen. Meld jezelf vóór 31 mei aan en maak kans op een felbegeerde podiumplek op de eerste editie van Festival Broedplaats!

Alle inzendingen zullen beoordeeld worden door de festival organisatie. Op basis hiervan zal een selectie gemaakt worden, welke op 2 juni bekend worden gemaakt via de website van het festival. Vanaf dat moment is het mogelijk om op de geselecteerde acts te stemmen en de act met de meeste stemmen zal op 28 juni de eerste editie van Festival Broedplaats openen. Hoe meer stemmen, hoe meer kans je hebt dus!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie