Skip to content

Powerslave geeft spetterende afsluiting Rascalfest Nederweert (Foto’s)

Redactie
1 juni 2014 | 14:42

Advertentie

Powerslave Rascalfest Nederweert 2014 4049Rascalfest 2014 mag met recht een succesvol evenement genoemd worden. Er kwamen ruim 1.400 bezoekers naar het festival dat zowel voor jong als oud een prachtig programma heeft. Tijdens de opening was het gezellig druk en speelde de jeugd van Nederweert op het podium. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s vriendjes en vriendinnetjes waren allemaal naar hun optreden komen kijken.

Later op de middag een iets rustiger beeld op het terrein. Het was heerlijk genieten van de muziek en het prachtige weer. Onder het genot van een speciaal biertje, een gewoon biertje of een frisje werd langzaam de opmaak naar het avondprogramma gemaakt.

Powerslave spetterende afsluiter Rascalfest

De afsluiter van dit kleine maar succesvolle festival in Nederweert was Powerslave. Als je denkt dat coverbands een slap aftreksel zijn van het origineel, dan had je deze Nederlandse Iron Maiden tribute Powerslave zeker moeten komen bekijken en beluisteren!

De goed geoliede machine kwam helemaal los. Er was geen houden meer aan. Het hoge niveau van de klassieke hits zoals The Number of The Beast, Run To The Hills, The Trooper, Fear of The Dark en nog veel meer, zijn het bewijs dat Powerslave weet hoe ze deze Iron Maiden klassiekers moeten brengen.

Kijk hier voor meer foto’s:

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie