Skip to content

Feestelijke afsluiting 150 jaar Parochie Ospel

Redactie
2 juni 2014 | 11:21

Advertentie

150 jaar Parochie OspelDrie dagen lang stond Ospel in het teken van het 150 jarig bestaan van de Parochie. De aftrap werd letterlijk op vrijdag gegeven. Toen werd de D’Oospelse Derby gespeeld met als hoogtepunt de wedstrijd tussen De Hop en de Hollandia Hóffers onder leiding van Pastoor Koumans. Zaterdagavond was er een Heilige Mis en het Hemels Concert in de Parochiekerk van Ospel. De grote finale van dit weekend stond voor de zondag op de planning. Deze zondag begon met een viering 150 jaar Parochie Ospel tijdens de Hoogmis van 10.00 uur. Aansluitend werd er een openbare receptie gehouden in zaal ’t Peeljuweel in Ospel.

Festiviteiten in Ospel

Later in de namiddag verplaatste iedereen zich naar het Aerthijsplein voor het vervolg van het feestprogramma. Op het plein was het vertrekpunt voor een 20 kilometer lange fietstocht door en om Ospel. In de Nederweerter Kiosk was zang en dans en in de naastgelegen stand werden de baksels beoordeeld van de bakwedstrijd ‘Heel Ospel bakt’. In de Haazehoof was een expositie van kerkelijke kunst, historische foto’s en andere kunst van Ospelse kunstenaars. De activiteiten werden druk bezocht en onder een stralende zon was het goed uit te houden met een drankje op het terras.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie